Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki, açık alan bulamazsa bu herif çalım falan atamaz desem...Büyük takımda da açık alan bulamaz desem...Kayseriliyim aslen, muhtemelen Kayseri formasıyla en çok ben izlemişimdir kendisini...Çeyrek fiyatına bile istememiştim alınmasını...Mis gibi Olcan ı almak varken, gidipte Yiğit i transfer ettiren futbol dehasına yakışır bir transfer...

Onu bende biliyorum hocam.Benim bahsettiğim deli gibi transfer kovalayacağımıza bu adamları değerlendirebilirdik.İnsan mutfağında tavuk varken ben illa kuzu pirzola yemeliyim, kuzu pirzola yemekten başka şansım yok derse işte başına bunlar gelir...

Chedju transferini Bülent Tulun nasıl yaptı? Kafasına göre kimse transfer yapmaz kardeşim. Hele de Fatih hoca olursa. Bülent Tulun bu kulübün maaşlı çalışanıdır. Sen bu adama listeyi ver, para limitini söyle.

Miranda ilk sıradaydı, doğru. Ama kendisi gelmek istemedi. Hem Sinan Kalpakçıoğlu hem de Lütfi Arıboğan kaç kez konuştular, adam istemedi gelmeyi. Aynı Kaka gibi.

Kafasına göre transfer olmaz diyorsun da bugün çıkan heitinga haberini görmedin sanırım. Fatih hoca ddoneminde de hocanın sneijder i istemediğini hepimiz biliyoruz.

Valla goruslerinize yine de katılmıyor um ama saygım sonsuz elbette. Belki ben hataliyimdir ama maalesef Amrabat ta bi ışık göremedim. .

Yok o noktada beraberiz zaten ama Amrabat'ı yine de kullanabilirdik.Hocalarımız onu kullanmak yerine önce ondan başka birşeyler yaratmaya çalıştı sonra da kovdular zaten, e o zaman niye alındı bu adam ? İşte ona da yönetiminden teknik heyetine herkesin cevap bulması zordur herhalde...

Yok o noktada beraberiz zaten ama Amrabat'ı yine de kullanabilirdik.Hocalarımız onu kullanmak yerine önce ondan başka birşeyler yaratmaya çalıştı sonra da kovdular zaten, e o zaman niye alındı bu adam ? İşte ona da yönetiminden teknik heyetine herkesin cevap bulması zordur herhalde...

Valla ne bilim ahh şu yanlış transferler yok mu.. ne paralar çöpe gidiyor. .

Bu isi işin ehlilerine,uzmanlarına bırakmak çok mu zor allah aşkına.su bonservis i ile alıp, belese yolladigimiz oyuncular ı sıiralasak ne kadar zarara ugramisizdir kim bilir. .

Kafasına göre transfer olmaz diyorsun da bugün çıkan heitinga haberini görmedin sanırım. Fatih hoca ddoneminde de hocanın sneijder i istemediğini hepimiz biliyoruz.

Heitinga ile ilgili hangi haber çıkmış? Eğer manajerinin açıklamalarını diyorsan sana şöyle söyleyeyim. Madem bizle anlaşmış ve bu kadar kolay bir transfer, niye açıklamıyoruz? Güzel kardeşim bu transfer işleri acayiptir. Mesela dün kulüp binasına bir manajer gelir ve X oyuncusunu bize teklif eder. Yönetim de gider Hoca'ya danışır. Hoca da olmaz der, bakalım der. Bakalım dediği zaman kasetlerini izler. Tabi manajer de bu işe oldu gözüyle bakar. Bu tarz teklifler yüzlerce kez gelmiştir.

Fatih hoca, Sneijder'i istemedi. İstemedi derken '' Aman almayın '' tarzı bir şey de demedi. Fatih hoca, Kaka'yı istiyordu. Kaka gelmek istemedi. Kaç kez randevu alındı, kaç kez konuşuldu. Yok adam '' Nuh diyor peygamber demiyor. '' Hatta bu durumu Lütfi Arıboğan da açıklamıştı geçen sezon.

Utanmaz sikeci,sen sikeyi savunurken hic mi utanmıyosun hödük seni...

Heitinga ile ilgili hangi haber çıkmış? Eğer manajerinin açıklamalarını diyorsan sana şöyle söyleyeyim. Madem bizle anlaşmış ve bu kadar kolay bir transfer, niye açıklamıyoruz? Güzel kardeşim bu transfer işleri acayiptir. Mesela dün kulüp binasına bir manajer gelir ve X oyuncusunu bize teklif eder. Yönetim de gider Hoca'ya danışır. Hoca da olmaz der, bakalım der. Bakalım dediği zaman kasetlerini izler. Tabi manajer de bu işe oldu gözüyle bakar. Bu tarz teklifler yüzlerce kez gelmiştir.

Fatih hoca, Sneijder'i istemedi. İstemedi derken '' Aman almayın '' tarzı bir şey de demedi. Fatih hoca, Kaka'yı istiyordu. Kaka gelmek istemedi. Kaç kez randevu alındı, kaç kez konuşuldu. Yok adam '' Nuh diyor peygamber demiyor. '' Hatta bu durumu Lütfi Arıboğan da açıklamıştı geçen sezon.

Heitinga haberi o değil,biz oyuncu ile anlaşmısiz ama mancini veto etmis.soruyorum sana..TD onayı alınmadan nasıl oyuncu ile anlaşılır,?

GSaray-ve-Besiktasa-kotu-haber.jpg

Ontivero'nin menejeri: "Fenerbahce & Kazan'dan teklifler geldi ama biz sözümüzü tuttup Galatasaray'la anlastik"

Juan Manuel Arandilla su Ontivero e Rescaldani | CALCIOMERCATO.IT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt