Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Doria milli takımda da oynatılıyor bu arada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
su an citynin harikalar yaratan kadrosunun kemik oyuncularini mancini kazandirmistir takima. Bizde de oyle yapacak insallah reis.
Guvenim sonsuz
su an citynin harikalar yaratan kadrosunun kemik oyuncularini mancini kazandirmistir takima. Bizde de oyle yapacak insallah reis.
Guvenim sonsuz
Aynen. Ama City'nin bütçesi de malum. Adam sistemine ayak uydurabilecek oyuncuları anında aldırıyordu. Bizde ne arar öyle bütçe?
bizde de ona gore oyunculari aldiriyor iste. hajrovic neyin nesiydi bilen var miydi onceden. ben bilmiyordum sahsen. telles bir anda en iyi sol bek diye lanse edildi ben bizim gundemimize gelene kadar bilmiyordum. ki mancini tellesi onceden de takip ettigini soylemisti. adam butcelere gore oyunculari buluyor seciyor
muslaro
v'sari ---- dorya ---- kayar ---- baltae
hajro ----- melo ---- colak ----- tellez
schneider
yilar
:chargrined::chargrined::chargrined:
muslaro
eboue ---- zan ----- kayar ---- tellez
colak----- melo--------inan
schneider
drowgba ------ yilmaz
Seneye sınırlama düzene girerse şu Sociedad'dan Griezmann ya da Vela'yı almak lazım
Seneye sınırlama düzene girerse şu Sociedad'dan Griezmann ya da Vela'yı almak lazım
griezzman deme abi deme..o rüya sadece
Biliyorum bende şu saatten sonra çok zor olacağını, 2 senedir yazıyorum bu adamı düzenli olarak takip ediyorum valla benden bin kat daha iyi oyuncu takip eden analiz yapan renktaşlarımda var nasıl olurda bizim gibi klüpler şu oyuncuları 1-2 sene evvelden takip etmezler almazlar
yahud
muslaro
altintob ---- zan ---- kayar ---- tellez
melo -------- gulselam
schneider
hajro --------------------- yilmaz
drogwa
Renktaşlar bugün yazdıklarım lütfen çarpıtılmasın anlatmaya çalıştığım başkaydı yoksa benim de Mancini'ye güvenim sonsuz ancak o yorumda birgün yani gelecekte bizi satan FT'den sonra Şenol Güneş gibi karakterli bir adamı görmek isterim bu şanlı renklere hizmet ederken düşünce ve mesele bundan bundan ibaret. Hatta ek olarak Mancini'nin Türkiye'de ki futbola büyük olduğunu da açıkça belirttim.