Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su an citynin harikalar yaratan kadrosunun kemik oyuncularini mancini kazandirmistir takima. Bizde de oyle yapacak insallah reis.

Guvenim sonsuz

Aynen. Ama City'nin bütçesi de malum. Adam sistemine ayak uydurabilecek oyuncuları anında aldırıyordu. Bizde ne arar öyle bütçe?

su an citynin harikalar yaratan kadrosunun kemik oyuncularini mancini kazandirmistir takima. Bizde de oyle yapacak insallah reis.

Guvenim sonsuz

manciniyi çok seviyorum abi ..ama şu bizim yeteneksizler ve ciddiyetsizler yüzünden adama kızıyoruz bazen..

Aynen. Ama City'nin bütçesi de malum. Adam sistemine ayak uydurabilecek oyuncuları anında aldırıyordu. Bizde ne arar öyle bütçe?

bizde de ona gore oyunculari aldiriyor iste. hajrovic neyin nesiydi bilen var miydi onceden. ben bilmiyordum sahsen. telles bir anda en iyi sol bek diye lanse edildi ben bizim gundemimize gelene kadar bilmiyordum. ki mancini tellesi onceden de takip ettigini soylemisti. adam butcelere gore oyunculari buluyor seciyor

Şenol Güneş gelsin diyenler var vay bee beyine bak

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

bizde de ona gore oyunculari aldiriyor iste. hajrovic neyin nesiydi bilen var miydi onceden. ben bilmiyordum sahsen. telles bir anda en iyi sol bek diye lanse edildi ben bizim gundemimize gelene kadar bilmiyordum. ki mancini tellesi onceden de takip ettigini soylemisti. adam butcelere gore oyunculari buluyor seciyor

Ama tam olarak istediği oyuncuların alındığını sanmıyorum. Asıl operasyonu sezon sonu görürüz.

muslaro

v'sari ---- dorya ---- kayar ---- baltae

hajro ----- melo ---- colak ----- tellez

schneider

yilar

:chargrined::chargrined::chargrined:

muslaro

eboue ---- zan ----- kayar ---- tellez

colak----- melo--------inan

schneider

drowgba ------ yilmaz

yahud

muslaro

altintob ---- zan ---- kayar ---- tellez

melo -------- gulselam

schneider

hajro --------------------- yilmaz

drogwa

muslaro

v'sari ---- dorya ---- kayar ---- baltae

hajro ----- melo ---- colak ----- tellez

schneider

yilar

:chargrined::chargrined::chargrined:

muslaro

eboue ---- zan ----- kayar ---- tellez

colak----- melo--------inan

schneider

drowgba ------ yilmaz

heyisssss:love_heart:

Seneye sınırlama düzene girerse şu Sociedad'dan Griezmann ya da Vela'yı almak lazım

BfBl_qhIQAA9GSV.jpg

griezzman deme abi deme..o rüya sadece

Biliyorum bende şu saatten sonra çok zor olacağını, 2 senedir yazıyorum bu adamı düzenli olarak takip ediyorum valla benden bin kat daha iyi oyuncu takip eden analiz yapan renktaşlarımda var nasıl olurda bizim gibi klüpler şu oyuncuları 1-2 sene evvelden takip etmezler almazlar

Biliyorum bende şu saatten sonra çok zor olacağını, 2 senedir yazıyorum bu adamı düzenli olarak takip ediyorum valla benden bin kat daha iyi oyuncu takip eden analiz yapan renktaşlarımda var nasıl olurda bizim gibi klüpler şu oyuncuları 1-2 sene evvelden takip etmezler almazlar

bruma başka bi ligde olsaydı..muhtemelen 6 asisti ,4-5 golü vardı şimdiden.onu da o zaman isteyebilirdik.bruma ve telles bizim Allah tan..

Renktaşlar bugün yazdıklarım lütfen çarpıtılmasın anlatmaya çalıştığım başkaydı yoksa benim de Mancini'ye güvenim sonsuz ancak o yorumda birgün yani gelecekte bizi satan FT'den sonra Şenol Güneş gibi karakterli bir adamı görmek isterim bu şanlı renklere hizmet ederken düşünce ve mesele bundan bundan ibaret. Hatta ek olarak Mancini'nin Türkiye'de ki futbola büyük olduğunu da açıkça belirttim.

Bu seneyi boşa geçip gelecek senenin planlamasını yapmak gerek.

Renktaşlar bugün yazdıklarım lütfen çarpıtılmasın anlatmaya çalıştığım başkaydı yoksa benim de Mancini'ye güvenim sonsuz ancak o yorumda birgün yani gelecekte bizi satan FT'den sonra Şenol Güneş gibi karakterli bir adamı görmek isterim bu şanlı renklere hizmet ederken düşünce ve mesele bundan bundan ibaret. Hatta ek olarak Mancini'nin Türkiye'de ki futbola büyük olduğunu da açıkça belirttim.

Seni hedef almamıştım senin istediğini görmedim bile :)

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Mancini'nin Heitinga'yı veto ettiği söyleniyor, Fatih Terim olsa ve stoper isteseydi muhtemelen Heitinga'yı alırdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt