Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
real madrid öyle laf olsun diye 3 sene adami takimda tutmaz. türkiye'ye benzemez orasi

Sol açık.

Adamın altyapı kariyeri de ilginç;

2004-2006-Club San Lorenzo de Alem

2006-2009-Real Madrid

2009-Merida FC

2010-Tottenham

2010-A.C. Milan

2010-2011-Genoa CFC

2011-2012-CA Independiente

Soru işaretleri var,bu kadar takımda göze girememiş mi,Mancini nerden bulmuş bunu,yoksa Utkucan'ın işi mi???

Abi belki ölçü olmayacak ama Lewandowski'de Trabzonspor da denemeye alınmış ama beğenilmemiş.Futbol garip bir meslek.Özgüveni buldunmu biraz da yetenekliysen işi götürüyorsun.

Orası öyle ama. Yinede herhangi bir ışık görülmemiş. kaldıki altyapı konusunda kabul edelim bizden daha iyiler.

yani az önce de dediğim gibi "bi kenarda dursun bakarız" bile dememişler.

hele 2010 da 3 takım birden değiştirmesi daha ilginç.

Orası öyle ama. Yinede herhangi bir ışık görülmemiş. kaldıki altyapı konusunda kabul edelim bizden daha iyiler.

yani az önce de dediğim gibi "bi kenarda dursun bakarız" bile dememişler.

hele 2010 da 3 takım birden değiştirmesi daha ilginç.

Benimde bir fikrim yok ama en azından denensin.Yaşıda genç.Olmadı kiraya veririsin.

Geçen seneki Hamiti bu seneki Eboueye tercih ederim.Hem yabancı da boşalır.(zaten kadroya çok giremeyecek eboue de yazayım dedim)

Galatasaray SK:

_______________________Muslera (27)_______________________

___Veysel (25)_____Semih (22)_____Koray (19)________Alex (21)_____

____________Umut (23)____Melo (30)______Selcuk (29)________

_______Hajrovic (22)______Sneijder (29)_________Lucas (19)________

_________________________Burak (28)_________________________

Bir de şu boyutu var işin.19 yaşında üst düzey mücadele eden çok sayıda futbolcu var.Bu adam daha hala deneme diye kulüp kulüp mü geziyor anlamadım.Biz de almazsak gezecek mi böyle?

Benimde bir fikrim yok ama en azından denensin.Yaşıda genç.Olmadı kiraya veririsin.

açıkçası çok uygunsuz bir zamanda oluyor bu durum.

hani yabancı olayı olmasa sorun yok ta. ama bu yabancı olayı eli kolu bağlıyor.

yoksa gelsin yarım sezon denensin.

Zaten bu sene artık gidebileceğimiz noktalar belli ve devre arası transferi zor iştir büyük bir risktir.

Lucas en azından bu sene denenmeli diye düşünüyorum zaten takımda kanat yok oynasın iste velevki tutarsa seneye kanat transferine ihtiyacımız kalmayabilir.

Mancini kalsın demişse vardır bir bildiği.

Menajerinin işi belli ki,bütün dünyada ki takımları gezdirmiş baksana.

Alex'in 1-2 maçını izledim onun iş yapacağına eminim ama Hajrovic-Ontivero ikisi de tam soru işareti,ama potansiyelli topcu oldukları belli,Ontivero alınıp kiraya verilecek diyorlardı en son ama sanırım kadroda tutulacak..

k6_H0OXT.jpg

Gel korayim gel .. semih kadar belki semihten daha iyi

Denenmis, begenilmis. Diyecek birsey yok. Birsey gördüler ki aliyorlar. Mancini icin kapali kutu degildir.

1 ay denedi gördü cocugu. Bizim icin kapali kutu da, Mancini icin olmamali. Niye aldin diye sorarlar adama.

Kiraya verilir mi verilmez mi bilmiyorum. Bence verilmesin, cünkü elimizde kanat oyuncusu yok.

Dany, Riera, Amrabat ve Bruma giderse sorunsuz lisans cikariyoruz zaten (stoper gelse bile)

açıkçası çok uygunsuz bir zamanda oluyor bu durum.

hani yabancı olayı olmasa sorun yok ta. ama bu yabancı olayı eli kolu bağlıyor.

yoksa gelsin yarım sezon denensin.

Haklısın Ahmet abi.Ama bu saaten sonra hangi takım banko oyuncusunu verir ki? Aslında bize lazım olan futbolcu profili Farfan veya Nani'dir.

Alex'in 1-2 maçını izledim onun iş yapacağına eminim ama Hajrovic-Ontivero ikisi de tam soru işareti,ama potansiyelli topcu oldukları belli,Ontivero alınıp kiraya verilecek diyorlardı en son ama sanırım kadroda tutulacak..

Bu tip oyuncular kadro tamamlamak için uygun bence mesela 10. yabancı olarak bir zararı yok bize tutarsa tutar çok sorun değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt