- 25 Nisan 2011
- 20.486
- 13
- 1.088
Haberedikkat.com @HabereDikkat 1 dk.Roma'nın Salih'e yaptığı 10 milyon Euro'luk teklifini Aziz Yıldırım geri çevirdi!
https://www.haberedikkat.com/haber/Roma-dan-Fenerbahceli-Salih-e-10-milyon-Euro/116312…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberedikkat.com @HabereDikkat 1 dk.Haberi oku,dogru yanlıs bilmem,ama Fener ve Rubin Kazan'dan da aradılar bizi diyor menajeri Juan Manuel Arandilla.
Haberedikkat.com @HabereDikkat 1 dk.
Roma'nın Salih'e yaptığı 10 milyon Euro'luk teklifini Aziz Yıldırım geri çevirdi!
https://www.haberedikkat.com/haber/Roma-dan-Fenerbahceli-Salih-e-10-milyon-Euro/116312…
Kesinnikle katılıyorum. Salih gibi birine bile 2.5 -3 milyon veriyoruz. Tarık denen adamın sözleşmesi olsa 5 6 milyondan aşağı istemezler. Bende takımın başında olsam bende Türkiye içinden 2.5- 3 milyondan fazla paraya oyuncu almam. Ki o paraları edecek oyuncu bile az sayıda şuanda.
HAMIDOM GELECEK DERTLER BITECEK .. YERDE SURUNEN EBOUELER GIDECEK ~!!!!1
4-3-3-1 yerine 4-2-3-2 yi tercih ederim![]()
Simdi biz Ontivero'yu alıp kadroda tuttuk diyelim,stoper alma hakkımız var mı,kontenjan kalıyor mu stoper icin?
Ligdeki tablo ortada beyler. Birbirimize gaz vermeyi birakalim da, gelecek sezonun kadrosunu kuralim.
Ben destekliyorum. Yemisim Heitinga´yi Meitinga´yi. Oynasin Koray gibi gencler.
Bu genclerle potada kalabiliyorsak ne ala, ama biktim bu capsizlardan artik.
Koray, Lucas, Telles gibi gencleri tercih ederim. Bu kirolardan iyi oynarlar
salihin kontrati bitiyor heralde .. bunlar menejer oyunlari
Hamit 3-5-2'nin kanadında 1 maç oynasın futbol hayatı biter maalesef.
salihin kontrati bitiyor heralde .. bunlar menejer oyunlari
2017 ye kadar kontrati kanka.
adam Galatasarayli zaten kapalim
Galatasaray SK:
_______________________Muslera (27)_______________________
___Veysel (25)_____Semih (22)_____Koray (19)________Alex (21)_____
____________Umut (23)____Melo (30)______Selcuk (29)________
_______Hajrovic (22)______Sneijder (29)_________Lucas (19)________
_________________________Burak (28)_________________________