Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ben transfer döneminin basinda bu yüzden cok sinirleniyordum. Her oyuncuyu bedava veya kirali göndermek cok sacma birsey. Anadolu kulüpleri bizden her cöp icin en az 2.5 istiyorlar. Bknz Salih Dursun ve Yigit Gökoglan.

Ciddi ciddi endiselerim var ekonomi durumumuz hakkinda.

Salih Dursun için çöp demek adına erken davranmıyormusun Hakan;

Yiğit Gökoğlan'a gelince;Fatih hocam hamite verdiği süreyi "ki çoğu maçta yuhalanmasına rağmen" yiğite vermiş olsaydı yine aynı şeylerimi konuşuyor olacaktık.Haa geçen 45 dak.izlediğim yiğit futbolu unutmuş gözüküyor ama alındığı ilk günlere git.Elinin tersiyle ittti yiğiti "nedendir bilinmez"

bence hocaların elinde herşey.

ulan mancini sezon başında geleydin ne olurdu:(

Transfer manyağı olduk Ünal Başkannnnnnnnn :yoji:

Biz de genelde önyargılı bakıyoruz. Bizde yabancı sınırı olmasa ve bu zeminler falan çok sağlam olsa çok daha iyi yerlerde olurduk da kafalar geride kalmış.

Aynen.

Ama almanlar genel anlamda cok kücümsüyor ligimizi ve takimlari hakli sekilde. Sinirlama olayini anlatinca anlayis göstermiyorlar. Özellikle Dortmund ve Schalke taraftari cok dalga geciyor burda.

Bayern taraftari bile saygi duyuyor, taraftarlari cok mantikli konusuyor. Oyuncularimiz hakkinda hos yorumlar yapiyorlar.

ben duyumcu değilim arkadaşlar bildiğimi sölerim o kadar...

1. Yunus Emre Kılınç ‏@ynsemreklnc3 Oca

@34cimbom34 koray gunter geliyor dortmunddan ufak puruzler kaldi tek sorun dortmundn istedgi sonraki satis yuzdesi..not et bunu ustad

Sohbeti gizle

04:44 - 03 Oca 2014 · Detaylar

Tweet metni

@34cimbom34 adlı kişiyi yanıtla

Gizle

Resim bağlantı olarak görünecek
  2. BTIOYOSPOR ‏@btioyospor5 Oca

@ynsemreklnc Koray meselesi ciddi mi?Kaynak?

3. Yunus Emre Kılınç ‏@ynsemreklnc5 Oca

@btioyospor ben duyumcu deglm ustad kaynak bilmem gorusuldgnu biliorum yaknda ckar kokusu

34 cimbom hahahahahuhahahahahahah bu adam daha yasiyormu ..

YA1905GS baska twitterda adam yok duyum verebilecek

Flash Flash Flash

m1nx7u5aeabw_std640.jpg

ADAM ADAM !! İNSAN EVLADI !

Yalnız ara dönemi bu kadar hareketli geçirmemiz sezon başında ne kadar plansız olduğumuzu gösteriyor.

Brezilya'nin en iyi sol beki diyip duruyorlar ya ondan önyargili bakiyorlar iste. Bizim aldigimizi kücümsüyorlar, daha iyi kulüpler kapardi, Galatasaray kimmis, brezilya ligi neymis gibisine. Sonra türk taraftarlar karsilik verince direk Galatasaray'a yüklenerek vuruyorlar.

onlar önce lige dönsünler. gelen geçen geçiriyor:encouragement:

Mustafa Akçay ve Hacıosmanoğlu varken en azından değerini vermediğimiz hiçkimseyi alamayız Trabzonspor'dan ayrıca Umut'un kaç gol attığının bir önemi yok mevcut formu ve yetenekleriyle Umut şu anda ancak Antalya'da, Akhisar'da falan oynar...

Katiliyorum, Haciosmanoglu ve Akçay onu zor satarlar bize.

Fakat Burak, Gabbiadini ve Güral üçlü bizim için çok iyi bir üçlük olabilirler.

Bu sezon sonu Drogba ve Umut'u satip o 2 forveti almak lazim.

İtalyan medyasına göre ranocchia'yı satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiralamışız.

2eda7yty.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

moratti reis yap bize bir babalık daha ranoccia ile guarini paket yapalım guarin sene sonuna kadar interde oynasın ranoccia hemen gelsin şampiyon olmuş kadar sevinirim.

Koray ve Ranocchia ikiside harika transferler olur.

Koray'ın Türk pasaportu yok yalnız fakat hemen yapmalıyız.Hajrovic gibi olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt