- 25 Nisan 2011
- 20.486
- 13
- 1.088
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuan serbest. Büyük olasılıkla ispanyaya gidecek.
Sent from my iPhone using Tapatalk
eskişehirde kullan altyapısı iyi olan yerlerde iyi fiyatına göre
ben küçük şehirde kullandığmdan ben çektim siz çekmeyin diyorum
.baz istasyonu karşımızdaki apartmanda.ama internet 1mbit görmüyor 512 kbs lerde dolanıyordum![]()
açıklandımı ya, kaçırmışım. bıraktıysak, hangi cehenneme gidiyorsa gitsin :evilsmile:
şurdan ronacchia hakkında yazanlara diyorum.yaw şu adamı izledinizmi hiç.çok hantal ve top ayağına geldiğinde 5 sn ye ne yapsamki diye düşünen bir adam.resmen kazığı yemek üzereyiz eğer bu transfer olacaksa.heitinga bile bunun yanında topçu gibi kalıyordu.inşallah bi sorun falan çıkarda olmaz bu transfer.inanılmaz hantal ve oyun kurma özelliği sıfır,teknik zaten yok.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=av5e--Xvy2A[/media]
En büyük düşmanımız yine kendimiz. ROK'un tek haklı olduğu nokta bu; Bizans gibiyiz..
Şimdi 10 yabancı vardı 4tane yer açıldı? Hajroviç telles bir de stoper etti 3. Birini daha mı alacaklar acaba ? Ofansif filan
Sent from my iPhone using Tapatalk
ikili mucadelelerde muthis. yilmiyo adam. kafayi sokuyo![]()
ontivero geliyor
Çeptalk
sağ kanadada akıp gidecek bir adam alabilseydik keşke. bursa maçında seyrettiğim kadarıyla tarık dan, GG olma potansiyeli var. seri, teknik kıvrak. yaptığı hataya rağmen bence potansiyeli yüksek bir sağbek. keşke alabilseydik.