Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guarin gelmez

ontivero kalır takımda o tarz topçu lazım zaten

Çeptalk

Ranoccio olabilir bence interde pek oynayamıyor ama orada taş gibi defanslar var zaten. guarin ise %1 arkadaşlar boşuna hayal kurmasınlar. Guarinin almak isteyen manu-juve-chelsea filan var. gelse süper olur ama hayal

şurdan ronacchia hakkında yazanlara diyorum.yaw şu adamı izledinizmi hiç.çok hantal ve top ayağına geldiğinde 5 sn ye ne yapsamki diye düşünen bir adam.resmen kazığı yemek üzereyiz eğer bu transfer olacaksa.heitinga bile bunun yanında topçu gibi kalıyordu.inşallah bi sorun falan çıkarda olmaz bu transfer.inanılmaz hantal ve oyun kurma özelliği sıfır,teknik zaten yok.

f0kkzi.jpg

Şimdi 10 yabancı vardı 4tane yer açıldı? Hajroviç telles bir de stoper etti 3. Birini daha mı alacaklar acaba ? Ofansif filan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu stpoer ilk 11 de mi oynuyor mu.. mesela son lig maçında oynadı mı, yoksa bize iteliyorlar mı?

sağ kanadada akıp gidecek bir adam alabilseydik keşke. bursa maçında seyrettiğim kadarıyla tarık dan, GG olma potansiyeli var. seri, teknik kıvrak. yaptığı hataya rağmen bence potansiyeli yüksek bir sağbek. keşke alabilseydik.

sağ kanadada akıp gidecek bir adam alabilseydik keşke. bursa maçında seyrettiğim kadarıyla tarık dan, GG olma potansiyeli var. seri, teknik kıvrak. yaptığı hataya rağmen bence potansiyeli yüksek bir sağbek. keşke alabilseydik.

O tren kacti .. ben bastan dedim o cocuk buyuk futbolcu olur ..parayi basip alacaktik .. salihe verilen para onlara verilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt