Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suanki yabancilarimizi gözden gecirelim

kesinlikle seneyede kadro bulunmasi gerekilenler :

Muslera - Olmazsa olmaz

Melo - Olmazsa hic olmaz

Sneijder - Yanindaki yeteneksizlerin kurbani ,cok faydali olacak inshallah

Hajrovic - Yerli olursa harika olur yoksa isi zor

Telles - Yeni Solbekimiz <3

Bruma - Ilerde Keita'dan daha faydali olacak inshallah

Seneye gönderilmesi gerekilenler :

Chedjou - Olmuyor

Eboue -Seneye gönderilmeli daha iyisi alinmali

Drogba - Seneye Demba Ba,Diego Costa tarzinda bir adam alinabiliyorsa ,gidebilir yoksa kalmali

Riera,Amrabat,Dany 3lüsünden Amrabat ile Dany'den kurtulduk Riera da gittimi süper olurdu

Bruma kiralik oldugundan Kadroda suan Riera ile birlikte 9 Yabancimiz var

Ve böylece stoper transferi olmayacak. Bunu bende düsündüm.

Ama inanmiyorum bu ihtimale.

Guarin olayi yalan bence. Kesin yani.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Abi olabilir aslında neden olmasın.

Guarin, Sneijder gibi fırsat transferi. Alamazsak alamayız daha kolay kolay.

Melo yarım sezon stoper oynar. Zaten sezon sonu büyük ihtimal Eboue vs. yolcu. Stoper sezon sonuna bırakılabilir.

biz amrabat ı neden elden çıkarmak istiyorsak inter de ranocchia yı o yüzden göndermek istiyor.kazık yediklerini anladılar zararın neresinden dönersek kardır diyorlar yani.izlemeyenler süper diyor ama izleyenler ne kadar hantal ve kazma olduğunu biliyor.

Beyler Bruma ve satin alma opsiyonu nedir lan cildircam. Dogrumu bu? Ciddi ciddi Bruma'dan yarim sezon icinde vazgecti bu yönetim öylemi? Sinirlerim üstümde.

Aybaba'ya 194 gün hapis cezası Turkfutbol.com Futbol Haberleri

2012 yılında bir televizyon kanalında katıldığı programda Zokora'ya, "Hainin teki, adam değil, şerefsizin teki" dediği suçlamasıyla yargılanan Adnan Aybaba,

hakaret içerikli sözleri nedeniyle 194 gün hapis cezasına çarptırıldı.Aybaba'nın hapis cezası, günlüğü 20 TL'den olmak üzere 3880 TL para cezasına çevrildi.

Biz forumdan uzaklastirilmakla iyi kurtuluyoruz kufur edilince .. o_O

Noluyor yav :) Bi kac saat yoktuk, duyum manyagi olmusuz :)

Rannochia cok saglam transfer olur ama. Alex Telles ve Rannochia Galatasaray´a yakisan transferler.

Insallah gerceklesir. Koray Günter´e de sevindim. Bunlar Almanlarin altin jenerasyonu. Saglam egitim aldilar.

Hani diyorlar ya "Dortmund´da oynayamadi" diye. Oynasa alamazdik zaten.

Serdar Aziz kadar oynamaz mi? Onu tartisalim. Biri 5 Milyon, biri 1 Milyon. Burdan bakalim olaya.

''Stoper mevkiine, kaleci sorununu bitiren Muslera etkisi yapacak futbolcu transferi'' temennime yaş-potansiyel-fiyat bazında uyabilecek gibi duruyor...Muslera ya ödenen bonservisi, Ligimizin kalitesi için lüks bulmuş, ancak yarısının Cana nın bonservisine sayılmasına memnun olmuştum; itiraf etmem gerekirse...Rano nun aklımda kalan birkaç maçında da öyle olağanüstü stoper imajı yer etmemişti aklımda...Hayırlısı olsun...

Beyler Bruma ve satin alma opsiyonu nedir lan cildircam. Dogrumu bu? Ciddi ciddi Bruma'dan yarim sezon icinde vazgecti bu yönetim öylemi? Sinirlerim üstümde.

Formalite hakan.. 15.000.000 euro felandir .. opsiyon..Antep bu parayi vermedigini bildiklerinden ..

ama zennetmiyorum oyle opsiyon oldugunu brumanin avukati izin vermez bu durumlara

Ya Gaziantepspor bütün kadrosunu satsa alamaz Bruma´yi. Niye takildiniz ki buna?

Etik metik aglamasinlar diye koymuslardir 15-20 Milyon opsiyon. Alacaklar mi sanki?

Tarihlerinde 2 Milyonluk transfer yapmislar mi ki korkuyorsunuz?

Ranoccia için 7 iyi guarin için 12 süper

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt