Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne etigi ne metigi be ne sacmaliyorsunuz?

Antep'in alma kisminda degilim ben. Neden satin alma opsiyonu koyuyor yönetim? Formalite fln degil. Ne alakasi var iyi her konuya aciklik getirmek icin sacmalamaya basladiniz.

Kiralik ver gitsin.

Sezon sonu satilirsa artik sürpriz olmaz.

Beyler Bruma ve satin alma opsiyonu nedir lan cildircam. Dogrumu bu? Ciddi ciddi Bruma'dan yarim sezon icinde vazgecti bu yönetim öylemi? Sinirlerim üstümde.

Bence etik filan diyorlar ya anlaşmışlardır. Kiralama süresi bitene kadar iyileşmez bruma zaten ucuk bi fiyt koyarlar opsiyona da. Dany için de para istemeyiz öyle anlaşmışlardır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Chelsea maçinda ya 4-3-1-2 ya 3-5-2 oynamaliyiz.

Ofansif oynarsak bizi *****ler.

Seneye Drogba Eboue Chedjou Dany Amrabat ile yollar tamamiyla ayrilsin...

Opsiyon yoktur diye umuyorum.

Ben gider Antep'e derim ki o zaman, atıyorum al sana Mustafa için 16 milyon Euro, bana Bruma'yı alıp verirsin karşılığında tabi.

Antep'in alma kisminda degilim ben. Neden satin alma opsiyonu koyuyor yönetim? Formalite fln degil. Ne alakasi var iyi her konuya aciklik getirmek icin sacmalamaya basladiniz.

Kiralik ver gitsin.

Sporx birsey salladi diye inanmayin hemen. KAP aciklamasi gelsin görürüz var mi yok mu.

Ne yapsin Antep opsiyonu Allah askina? Ayrica aciklamayi dinleyenler "Yok öyle birsey" diyor.

"Iyilesirse gelir oynar" demis Kizil. Opsiyon filan dememis yani.

Kiralik ver gitsin.

Böyle bir kağıda Bruma imza atar mı? Delinin biri taş atmış işte..

Sporx birsey salladi diye inanmayin hemen. KAP aciklamasi gelsin görürüz var mi yok mu.

Ne yapsin Antep opsiyonu Allah askina? Ayrica aciklamayi dinleyenler "Yok öyle birsey" diyor.

"Iyilesirse gelir oynar" demis Kizil. Opsiyon filan dememis yani.

Bi de dany için opsiyon olabilir. Karıştırabilirler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ünal Aysal; "Dany G.Antep'e gidecek gibi gözüküyor.. Şöyle bakınca Amrabat, Riera, Dany ve Bruma gidince yabancı kontenjanımız boşaldı.. Stoper mevkii için ilgilendiğimiz Rhodolfo ve Heitinga'da sıkıntı oldu.. Teknik direktörümüz Mancini, bugün yeni bir isimle geldi: Interli Andrea Ranocchia.. Şu anda Inter ve oyuncu ile görüşüyoruz.. Son anda gariplik çıkmazsa kiralık statüsünde anlaşacak gibi gözüküyoruz.."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt