Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu satin alma opsiyonunu kim cikardi oyle bisey yok sallamayalim lutfen?

Ranoccia alinirsa cok yanlis bir transfer olur gibi

Videolarda Semih'den iyi görünmüyor.Semih'e göre avantajlari Fizigi ve Sert/Güclü olmasi + izledigim maclarda pek dikkatimi cekmemisti

bize daha iyisi lazim

Sen videolari bosver. Rannochia cok saglam bir stoper. Dortmund bosuna istemiyor bu adami.

Ayagina cok hakim, kafa toplarinda cok etkili, skora katkisi da var.

Olaganüstü bir transfer olur bizim icin

Ben o teklife acikcasi inanmiyorum. Satin alma opsiyonuna da INANMAK istemiyorum. Valla simdiye kadar söz etmedim Aysal ve ekibine ama bunu kaldiramam.

Kimse kaldıramaz zaten. O yüzden yapamazlar.. Ama dersen ki kiralık sözleşmesini uzatmak için opsiyon koymuşlar, bak ona bir şey diyemem ama.

satın alma opsiyonu vardır umarım çuvalla para ister inter melo etkisi yarattıktan sonra 8 9 m civarı opsiyon fena olmaz hani

hasan ‏@hsnyldrm19799 min.

Ranocchia'ya çok ağır diyenler varmış. Dany çok hızlı, atletik, bize ne kattı? Ranocchia iyi kesici, yer tutuşu iyi, hava toplarında etkili

Aynen öyle. Ujfa da Dany denen adama göre çok yavaştı ama arada dağlar kadar fark var. Dany her defasında savunma hattının 20 metre önünde kalıp rakibi sürekli kovaladığı için hızlı olsa ne olmasa ne...

Ontivero'yu kiralarız, Süper Lig'den bir takıma.

Guarin kolpa çıkar büyük ihtimal. Aslında Ranokya'dan çokta ona ihtiyaç var gibi. Neyse doğru ise hem Koray hem Ranocchia hayırlı olsun.

Zaten kiralık aşı tutmazsa seneye başka alternatifleri düşünürüz. (Pepe, Vidic gibi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt