Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-2 sayfa önce anlattım hocam en az 10 kere canlı izlemişimdir. Geriden oyun kuramaz ama iyi bir kesicidir.

Zaten bu geriden oyun kurma olayina hastayim. Bizim sorunumuz geriden oyun kuramamak degil zaten.

Bizim sorunumuz adam kacirmamiz, bos yakalanmamiz, konsantrasyon eksikligi vs.

Rannochia bu özellikleriyle ve kafa toplarindaki inanilmaz hakimiyeti ile bize cok faydali olacak.

Rannochia öyle kazma bir stoper degil. Baya teknik boyuna ragmen.

Aslanim benim

[media]https://www.youtube.com/watch?v=av5e--Xvy2A[/media]

Ranokya da opsiyon yok cunku mancini dk 14 den sonra italya milli takimina gidecek

Zaten bu geriden oyun kurma olayina hastayim. Bizim sorunumuz geriden oyun kuramamak degil zaten.

Bizim sorunumuz adam kacirmamiz, bos yakalanmamiz, konsantrasyon eksikligi vs.

Rannochia bu özellikleriyle ve kafa toplarindaki inanilmaz hakimiyeti ile bize cok faydali olacak.

Rannochia öyle kazma bir stoper degil. Baya teknik boyuna ragmen.

Aslanim benim

[media]https://www.youtube.com/watch?v=av5e--Xvy2A[/media]

Arkadaşın sorusuna cevap verdim sadece :)

Bana göre bizim sorunumuz defans bile değil, pozisyon ürütemiyoruz. Ama Mancini her zaman gol yememeyi öncelik yapıyor.

bu videodan bu adamı beğenmedim tamamlayıcı oyuncu gibi sanki

aynı fikirdeyim. yukarda yazmıştım zaten. o yüzden kiralık gelmesi iyidir beğenmezsek vazgeçeriz. bizim aradığımız lider özellikli ve sert savunmacı tanımına uymuyor ama biraz oynasın görelim bakalım.

Endoğan

Umut

Salih

Hajrovic

Telles

Ontivero

Ranocchia

Koray

(İshak)

(Bruma)

(Veysel)

(Oğuzhan Kayar)

+

İbrahim Coşkun

Emrecan Coşkun

=> Eboue , Sabri , Aydın , Emre Ç , Dany , Drogba ( benim için fazlasıyla üzücü ama gitmek istediğini çok net hissetiriyor)

Bu sene puan farkı falan zor ama seneye için Drogba gitmeye meilli gibi o da gider böyle pivot santrafor gelirse Mancini harika bir takım yaratır. Ve Ebouenin ayağı kaydıktan sonra düşünce bile sakatlandığını düşünürsek oraya da biri alınabilir.

Kaldı ki yabancı sınırı kalkarsa daha da değişik işler olur

Hakan delikanlı ne anlar la

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt