Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
Özelden foto atiyorum simdi, sözlesme detaylari. Emir Sarigül den aldim.
YIL OLDU 2014
HAKAN HALA SARIGÜLDEN BİLGİ ALIYORUM AYAKLARINDA
ACIYORUM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özelden foto atiyorum simdi, sözlesme detaylari. Emir Sarigül den aldim.
#ManchesterUnited XI (Cardiff): De Gea; Rafael, Smalling, Evans, Evra; Valencia, Jones, Giggs, Young; Mata, van Persie.
Endoğan
Umut
Salih
Hajrovic
Telles
Ontivero
Ranocchia
Koray
(İshak)
(Bruma)
(Veysel)
(Oğuzhan Kayar)
+
İbrahim Coşkun
Emrecan Coşkun
=> Eboue , Sabri , Aydın , Emre Ç , Dany , Drogba ( benim için fazlasıyla üzücü ama gitmek istediğini çok net hissetiriyor)
Bu sene puan farkı falan zor ama seneye için Drogba gitmeye meilli gibi o da gider böyle pivot santrafor gelirse Mancini harika bir takım yaratır. Ve Ebouenin ayağı kaydıktan sonra düşünce bile sakatlandığını düşünürsek oraya da biri alınabilir.
Kaldı ki yabancı sınırı kalkarsa daha da değişik işler olur
Hakan delikanlı ne anlar la
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Amber Heard cok dogru tercih kardes.
Gerek yok bunlara Serkan direk bana sorsaydin keske.
Alex Izzet Ontivero Ranocchia 4 yabancı
Koray Endoğan 2 gurbetçi
Salih Umut 2 genç yerli
çok hareketli gecti yalnız seneye yabancı sayısı düşecek ve amrabat dany geri gelecek nasıl olacak acaba ?
Alex Izzet Ontivero Ranocchia 4 yabancı
Koray Endoğan 2 gurbetçi
Salih Umut 2 genç yerli
çok hareketli gecti yalnız seneye yabancı sayısı düşecek ve amrabat dany geri gelecek nasıl olacak acaba ?
yapılan transferler
telles
salih
koray
ranoccio
umut
hayroviç
ontivero
tellesi bir kenara koyuyorum, yapılan transferlerin hepsi ya tutarsa transferi. yani demem o ki kimse büyük beklenti içine girmesin. 2.devre takım şaha kalkacak falan diye bekleyenler varsa diye diyorum. bunlar bizi seneye götürecek transferler, sabri-aydın-yiğit-ceyhun falandan kurtaracak trasnferler tabi eğer tutarlarsa. 2.devre takımda hiçbir değişiklik beklemiyorum.