Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Endoğan

Umut

Salih

Hajrovic

Telles

Ontivero

Ranocchia

Koray

(İshak)

(Bruma)

(Veysel)

(Oğuzhan Kayar)

+

İbrahim Coşkun

Emrecan Coşkun

=> Eboue , Sabri , Aydın , Emre Ç , Dany , Drogba ( benim için fazlasıyla üzücü ama gitmek istediğini çok net hissetiriyor)

Bu sene puan farkı falan zor ama seneye için Drogba gitmeye meilli gibi o da gider böyle pivot santrafor gelirse Mancini harika bir takım yaratır. Ve Ebouenin ayağı kaydıktan sonra düşünce bile sakatlandığını düşünürsek oraya da biri alınabilir.

Kaldı ki yabancı sınırı kalkarsa daha da değişik işler olur

Drogba sezon sonuna kadar kalsın. Yerine de iyi bi forvet alınsın. Eboue yerine de sagna(sözleşmesi de bitiyor) şimdiden anlaşsınlar. Zaten 20m harcıyoruz transfer dönemlerinde bi sefer iyi bi forvet alıp sagnayı da bonservissiz alırsak yeter. Yeterince transfer yapıldı zten

Sent from my iPhone using Tapatalk

KAPlar gelsin bir an evvel.Hem gidenler hem gelenler için.

----------------------Muslera-----------------------

----------Semih-------Ranocchia-------Zan-----------

-Salih-------Guarin------Melo------Selcuk---------Telles-

----------------------Sneijder-------------------------

-----------------------Burak---------------------------

Koray tutarsa Zan yerine olabilir. Hamit gelirse de Salih yerine.

Alex Izzet Ontivero Ranocchia 4 yabancı

Koray Endoğan 2 gurbetçi

Salih Umut 2 genç yerli

çok hareketli gecti yalnız seneye yabancı sayısı düşecek ve amrabat dany geri gelecek nasıl olacak acaba ?

2013%2F1%2FRanocchia-Top(A).jpg

yapılan transferler

telles

salih

koray

ranoccio

umut

hayroviç

ontivero

tellesi bir kenara koyuyorum, yapılan transferlerin hepsi ya tutarsa transferi. yani demem o ki kimse büyük beklenti içine girmesin. 2.devre takım şaha kalkacak falan diye bekleyenler varsa diye diyorum. bunlar bizi seneye götürecek transferler, sabri-aydın-yiğit-ceyhun falandan kurtaracak trasnferler tabi eğer tutarlarsa. 2.devre takımda hiçbir değişiklik beklemiyorum.

Koray Endoğan 2 gurbetçi

Salih Umut 2 genç yerli

çok hareketli gecti yalnız seneye yabancı sayısı düşecek ve amrabat dany geri gelecek nasıl olacak acaba ?

Bence seneye bu tff kalmaz ve bazı kurallar degisebilir. Belki ab sınırsız +3 yabancı kuralı gelir.

Koray Endoğan 2 gurbetçi

Salih Umut 2 genç yerli

Dany dönse bile gidici. Amrabat az biraz oynarsa o da gidici. He patlama yaparsa ona yer açarız :)

yapılan transferler

telles

salih

koray

ranoccio

umut

hayroviç

ontivero

tellesi bir kenara koyuyorum, yapılan transferlerin hepsi ya tutarsa transferi. yani demem o ki kimse büyük beklenti içine girmesin. 2.devre takım şaha kalkacak falan diye bekleyenler varsa diye diyorum. bunlar bizi seneye götürecek transferler, sabri-aydın-yiğit-ceyhun falandan kurtaracak trasnferler tabi eğer tutarlarsa. 2.devre takımda hiçbir değişiklik beklemiyorum.

Zaten ikinci yarı şaha kalksak bile feneri şamp yaparlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt