Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hajrovici niye dışlıyosunuz abi ben umutluyum izetten

Yeni transfer heyecani olabilir :)

Saka maka, ben Lucas stilindeki futbolculari daha cok begeniyorum.

Ama adam akilli izlemedigimiz icin emin olamiyoruz. Kisitlama olmasa Hajrovic´i de yazardim.

Ikisinden biri oynar sonucta. Cift forvetten de biktim, kanatsiz oynamaktan da biktim.

En azindan kadroda 1 kanat oyuncusu olsun yani. Umut Gündogan´i da ekledim cünkü kadroya.

Bana dikine giden teknik oyuncular verin arkadas :)

dortmund 7, napoli 10 önermiş satmamışlar, 15 istiyorlarmış, melo gibi 13 falan olabilir opsiyon olursa ama opsiyon olacağını zannetmiyorum

Çeptalk

İyi oynar,burayı severse İnter ile bir sekilde anlasırız bence,Ranocchia'nın tutumu önemli olur,kalmak isterse her türlü halledilir,13 olsa bile bikac taksitte ödenir o para,yeter ki iyi performans göstersin ve kalmak istesin,aman ya önce bir gelsin de izleyelim bakalım ne yapacak,tekrardan hayırlı olsun...

en azından 1 maçta olsa şöyle oynatmasını umut ediyorum mancinin takımı

---------------------muslera-----------------

salih-------semih---------ronacchia----telles

-------------------melo--------------------

---------umut g.----------selçuk-----------

hajrovic--------------------------sneijder

--------------burak----------------------

not:hiç manciniden bu yönde umudum olmasa da en azından bir maç şu düzende şu kadro yu bi çıkartsa keşke.drogba nın bence zaten bu takımda miladı doldu resmen 10 kişi oynatıyor takımı.

Selçuk leşi yerine mevlena emre çolak veya yekta'yı tercih ederim .

Şu Umutu nasıl kadrolara yazıyorsunuz anlamıyorum.Elazığ maçında çocuk resmen sırıttı.Hazır değil henüz.Büyük takım,bi üst lige hazır değil.

352 kötü ve taktik degil, her ligte her taktike sampion olabilrsin, taktige göre dogru oyuncular lazigm.

Rijkkard in ikinci sezon herkes dedi hoca 433 olmuyor 451 de olmuyor 422 dene, Hagi denedi ve ne oldu ? daha az puan aldik. Yani taktik sorun degil, senin elindeki adamlar hic bisey oynayamiyorsa, taktik maktik gerisi hikaye.

İyi oynar,burayı severse İnter ile bir sekilde anlasırız bence,Ranocchia'nın tutumu önemli olur,kalmak isterse her türlü halledilir,13 olsa bile bikac taksitte ödenir o para,yeter ki iyi performans göstersin ve kalmak istesin,aman ya önce bir gelsin de izleyelim bakalım ne yapacak,tekrardan hayırlı olsun...

aynen bu sezonki hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olsun da gerisine bakarız

Çeptalk

Ranocchia gelmesin.

Stoper Kamerun dan alınır.

Kamerunlu Stoper istiyorum.

Vay be baskana bak alamayiz dedigim stoperide aldi helal olsun valla Ranocchia'yi aldiysa ben imkansiz diyordum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt