Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koray 1 kere 89. dk da oyuna girmis bizim millet ilk 11e koyuyor

Abi cok sakatlık gecirmis cocuk,yoksa izleyenler Almanların altın jenerasyonun önemli topcularından biri oldugunu söylüyolar Emre Can gibi tıpkı,ama cok sakatlanmıs,az önce denk geldim biraz göz attım,insallah yasamaz o sakatlıkları,Alman milli takımının göz hapsindeki topculardan biri yoksa Koray...

Abi cok sakatlık gecirmis cocuk,yoksa izleyenler Almanların altın jenerasyonun önemli topcularından biri oldugunu söylüyolar Emre Can gibi tıpkı,ama cok sakatlanmıs,az önce denk geldim biraz göz attım,insallah yasamaz o sakatlıkları,Alman milli takımının göz hapsindeki topculardan biri yoksa Koray...

2013te yaşamış o sakatlıkları..geçen sezon bikaç maç oynasa bence alamazdık.

Beyler ufak bi ranocchia analizi yazin..oyuncu yu ve seria yi takip edeb veya iyi bilgilere sahip olan.

=)

* LG G2 Tapatalk *

2013te yaşamış o sakatlıkları..geçen sezon bikaç maç oynasa bence alamazdık.

Evet sık yasamıs üstüste yasamıs o sakatlıkları,ama o zamandan sonra bir sıkıntısı yok,zaten sakat topcu alacak kadar amatör degiliz herhalde...

Bu da sakatlık tablosu...

BfFw_krCEAA2Dw6.png

Adamlar direk koyuyolar aldıkları adamı mata ilk 11de

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koray kim ya? Kafayi yemeyin. Bizim Emre Can ondan daha iyidir kim bilir. Ne ilk on biri ne toparlamasi defansi ne diyosunuz siz? Adam 19 yasinda, Dortmund onda gelecek görse satmaz.

Fundamental gerektiren yerlere kesinlikle Avrupalı ve hatta mümkünse Kuzey'li koyacaksın.

Stoper'ler, orta saha en önemli fundamental gerektiren yerlerdir.

Bu adamlar ne yaptığını bilecek.

Sen stopere 2 tane Kamerun'lu adam koyarsan sonun 6-1 lik Madrid maçı gibi olur.

David Astori bizim takım karakterine daha uygun bir tercih olabilirdi belki ama Ranocchia da faydalı olacaktır, Chedjou, Dany gibi isimlerden sonra.

Muslera-Uruguay-sıcak kanlı, atletik, Güney Amerikalı kaleci profili- Taffarel'den gelen gelenek

Alex Telles-Brezilya-teknik, akıcı bek profili (söylenen)

Ranocchia- Italya- topa sert, hava toplarında etkili klasik İtalyan tipi stoper

Felipe Melo-Brezilya-savaşçı, zeki, dikine giden orta saha

W.Sneijder-Hollanda- Mr.fundamental

Geri kalanını da sene sonu düşünsünler.

Roncchia haberleri ciddimi?

Anlaştık filan diye başlıklar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt