Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-------------muslera----------------

veysel---ranochia---semih------telles

------------melo--selçuk-----------

--------------sneijder---------------

İzet--------------------------Burak

-------------Drogba----------------

Ben ligde böyle oynamamız gerektiğini düşünüyorum.Hajroviç'ten kimse umutlu değil ama o çoçuk oynarsa yada pasaport alırsa eline geçen bu şansı affetmez.Not alın bu yazdığımı...

Ne Veysel'i birader saka misin ? Veysel tam bir balon .

Ontivero, 12 yaşındayken Real Madrid'de oynamış ve kendi yaşıtlarında kaptan olmuştur. 3 yıl sonra Meksika'nın Merida FC kulübüne giden Lucas, daha sonraTottenham Hotspur ve Genoa CFC'nın alt yapılarında forma giydi.

Ilk resmi maçına 13 Nisan 2013'de Español karşısında 67.dakikada çıkan Ontivero, ilk maçında bir de asist yaptı. 11 Mayıs 2013'de Cerro takımıyla yapılan maçta yine sonradan oyuna giren oyuncu, bu maçta gol attı ve takımının 3-0 galip gelmesinde pay sahibi oldu.

Zaman zaman Sergio Agüero zaman zaman iseLionel Messi'ye benzetilen Ontivero, Carlos Tevez'in kendi idolü olduğunu söylemiştir. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan genç yıldız adayı twitter adresinden de Tevez'e olan hayranlığını açıkça belli ediyor. Süratli oluşu ve dikine ilerleyebiliyor olması oyuncunun dikkat çeken özellikleri.

arkadaşlar iyi geceler. bugün yaşanan transfer gelişmeleri hakkında bi özet geçebilirmisiniz? Rannochia,Lucas,Koray Günter ve Manisadan bir adamla ilgili haberler vardı. aslı astarı nedir bu haberlerin. şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• upload_2014-1-29_1-28-23.webp
    upload_2014-1-29_1-28-23.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 36
  • upload_2014-1-29_1-28-42.webp
    upload_2014-1-29_1-28-42.webp
    62 KB · Görüntüleme: 43
  • upload_2014-1-29_1-29-16.webp
    upload_2014-1-29_1-29-16.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 366
Zaman zaman Sergio Agüero zaman zaman iseLionel Messi'ye benzetilen Ontivero, Carlos Tevez'in kendi idolü olduğunu söylemiştir. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan genç yıldız adayı twitter adresinden de Tevez'e olan hayranlığını açıkça belli ediyor. Süratli oluşu ve dikine ilerleyebiliyor olması oyuncunun dikkat çeken özellikleri.

sanki biraz fazla mı abartmışlar yazıda. bu ne böyle mutfakta aşçı, sokakta hanımefendi, yatakta.... gibi :D

Bursaspor'un genç yeteneği Ozan Tufan'da müthiş potansiyel var. Eğer sakatlık falan yaşamazsa ve kendini geliştirirse Gökhan Gönül filan hikaye olur yanında.

gurrrrrrrrrrrbetci istiyorum

başkanım bana bir gurbetci lazım o da bu sezon lazım

Serkan Calik aslinda iyidi, sakatlik yüzünden batti, nasil Ugur Ucar da iyi di, sonra siradan birisi oldu... Serkan calik teknik ve cok hizli birisiydi, hiz kalmadi artik

Neyse herkese iyi geceler..

Bu hafta baya hereketli geçicek galiba gelenler gidenler falan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt