Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
- 3 Temmuz 2010
- 15.542
- 2
- 1.363
ne yazıyor orada?
Eğer Guarin ve Ranoc olursa nasıl bir düzenle çıkarız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne yazıyor orada?
![]()
Vucinic'in İnter'e transfer olma ihtimali %30,Guarin'in ise ayrılma ihtimali %90.
Bu da demek oluyor ki takas ihtimali zor.Guarin İtalya dışında bir takıma transfer olur.Ranocchia'nın da bize transfer olacağını yazmışlar.
Benim anladığım bu![]()
Tamam işte Reis 3 gidiyor 3 geliyor. Rierayı göndermeden o nasıl olacak. Anlaşma sağlanmak üzere diyorlardı dün haberlerde ama hangisine inanacağımızı şaşırdık.
Ona kalırsa hiçbiriyle ilgili resmi açıklama yok (Akrabat'ın GSTV de bildirilmesi dışında). Riera, Amnabat, Dany ve Bruma olarak ifade ediliyor ayrılacak olanlar.
ne yazıyor orada?
![]()
bizim her transfer dönemi inter üzerine yoğunlaşmamız lazım boşuna diğer klüplerle zaman harcıyoruz. moratti kral adam malum ünal başkanın kankası. interin gelen giden futbolcusu da çok oluyor sürekli
Resimleri aldığınız kişiyi kaynak gösterin yazıyor.
Bir kadro yapalım.
![]()
Gaste küpürü paylaşmanın kaynağımı olur kaynak gazete işte
Bir arkadaş Rt edip o resmi gördüm. Bende resmi direk koydum başka yere upload etmeden. O yazdıktan sonra baktım cidden o paylaşmış. haklı adam.
nevzat ontivero ve koray istanbula gelip imza atmış diyor. ranocchia da 8 milyon opsiyonla kiralanmış