Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri’yi bekleyen 2. tehlike!

Sözleşmesindeki özel madde gereği tecrübeli oyuncunun kontratının uzaması için 30 maçta oynaması gerekiyor.

Sarı kırmızılı formayı şimdiye kadar 16 kez giyen Sabri, ikinci devrede 14 mücadeleye daha çıkamazsa mukavelesi bitecek.

sabri malesef her türlü kalir kadroda

Fener'e ibretlik bir ceza geliyor sanırım.Zamanında düşmemelerinin bedelini çok ağır ödeyecekler gibi.Bir de ne Bjk ne de Fener tek bir transfer bile yapmış değilller.Üstüne Ünal başgan da devre arasında neredeyse takımı değiştirdi.Muhtemelen lig bitmeden düşecekler...

Önümüzdeki günler epey kritik.

fenev ve 8jk düserse, bu sene yine sampiyonuz :)

bu moralle CL'de Chelsea'yi elersek, CL sampiyonluguna kadar gidebiliriz bu gazla :D

chedjou nun bülent tuun transferi olduğunu herkes biliyordu zaten. yine gitti fransa pazarına dadandı saçma bi adamı aldı geldi. üstelik bel sakatlığı bulunan adamı

Ya arkadaşım yok öyle Tulun kafasına göre aldı işleri.Bu adamın transfer listesine girmemesi gerek çünkü bu adam süpürücü stoper değil.Sen bu adamı Semih'in yanına alıyorsun.O zaman mutlaka ve mutlaka süpürücü stoper almalısın boyu da en az 1.90 olmalı.Bildiğin üzere Dany de Semih de Şecu da 1.84 altı oyuncular...

Biz Terim'i biliyoruz.Transferde çok ama çok başarısız bir adam.O yüzden suçu Tulun'un üzerine atmak sadece kendini kandırmak olur...

Ya arkadaşım yok öyle Tulun kafasına göre aldı işleri.Bu adamın transfer listesine girmemesi gerek çünkü bu adam süpürücü stoper değil.Sen bu adamı Semih'in yanına alıyorsun.O zaman mutlaka ve mutlaka süpürücü stoper almalısın boyu da en az 1.90 olmalı.Bildiğin üzere Dany de Semih de Şecu da 1.84 altı oyuncular...

Biz Terim'i biliyoruz.Transferde çok ama çok başarısız bir adam.O yüzden suçu Tulun'un üzerine atmak sadece kendini kandırmak olur...

terimin transferden anlamadığını ben de biliyorum ama tulun denen adamın çalıştığı her t.direktöre saçma salak oyuncuları tavsiye edip dayattığını da biliyoruz. sen gidip mayıs ayında listenin 4.sırasındaki adamı alırsan buna dayatma denir. terimi savunmuyorum burda, bülent tulun ve adnan sezgin gibi adamların bu kulüpte yer almaması gerektiğini söylüyorum

Oğuzhan Kayar teknik kapasitesi yüksek, forvet arkası oynayan bir arkadaş. Fiziği çok güçsüz. Frikik golleri falan var. Kanatlarda da oynayabiliyor.

yalnız bu ranocchia korner ve duran toplarda baya etkili kafa vuruşları yapabiiyor. tam ihtiyacımız olan bi özellik

Geçen sormuştum sakatlanan ve gönderilen oyuncuların yerine yeni oyuncular bildirebiliyormuyuz ŞL listesine 3 yeni isim dışında ? Eğer bu mümkün değilse Telles ve Hajrovic dışında bir oyuncuyu daha bildirebiliriz. Büyük ihtimal bu yeni gelecek stoper olur.

terimin transferden anlamadığını ben de biliyorum ama tulun denen adamın çalıştığı her t.direktöre saçma salak oyuncuları tavsiye edip dayattığını da biliyoruz. sen gidip mayıs ayında listenin 4.sırasındaki adamı alırsan buna dayatma denir. terimi savunmuyorum burda, bülent tulun ve adnan sezgin gibi adamların bu kulüpte yer almaması gerektiğini söylüyorum

Renktaş Tulun Terim'e neden oyuncu dayatabilir ki ? Tulun hem onu Terim gibi bir adama yapamaz hem de önemli bir noktayı atlıyorsun.Bak listenin 4.sırası diyorsun ya dünyada Stoper mi yok niye Şecu listeye giriyor.Hani aradığımız süpürücü stoper olur da kalitesiz çıkar iyi oynamaz neyse diyeceğim ama bu adam zaten bizim aradığımız tipte stoper değil...

oğuzhan kayar solakmış.. gelsin takımda solak oyuncu azlığı var. ayağına hakim gibi

Guarin gelmez umarım overrated bir oyuncu. Sahada gezinen devamlılığı olmayan bir oyuncu, öyle teknik kapasitesi de ahım şahım bir oyuncu değil. Fizik olarak sağlam ve müthiş sert şutları var.

eğer bir takıma teknik direktör olsaydım stoper ve ön liberodan sonra ki bütün oyuncularda dikkat edeceğim ve arayacağım özellik dar alanda top sürme yeteneği olan ve pas kabiliyeti yüksek oyuncuları ileride kullanmak olurdu.

guarin bunların hiç birine uymuyor. yanlızca kanatlarda ayağından topu açan oyunculara kısmen göz yumulabilir. çünki hız arttıkca oyuncuların top sürme yetenekleri azalır. hızlıyken ani dönüsler yapabilen oyuncular zaten messi oluyor ya da c.ronaldo.

bizim başarısızlığımız da biraz bundan. şuan 11 kişilik kadroda sıkıştığında çalım atabilecek oyuncu sayısı 2'yi geçmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt