Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.A.

Yeni oyuncu aldik mi?

Telles ve Hajrovicin lisanslari çiktimi?

Bana bi anlatin. :)

Guarin her sistemde iş yapar, hatta sistem olmadan bile iş yapar. Bu kadar net!

Alex Telles ve Izet Hajrovic´i bugün yine kullanamayacagiz anlasilan.

Insallah yine puan kaybetmeyiz, yoksa kupa da yalan olacak.

Corriere dello Sport: Ranocchia: %95 Guarin % 90 Galatasaray'da

Galatasaray'ın İtalya'da gerçekleştirdiği transfer görüşmeleri İtalyan basınında büyük ses getirdi. Corriere dello Sport manşetten verdiği haberde Guarin ve Ranocchia'nın Galatasaray'a transfer olma olasılıklarını oranladı ve Inter'in almak istediği oyuncuları da sayfasına taşıdı.

SON DAKİKA: Galatasaray ikisini de alıyor! - Süper Lig 2013-2014 - Futbol - Eurosport

Az önce kulübe forvet ihtiyacımızın olduğu yönünde bir faks attım. Geçen günde Heitinga son derece yetersiz bir stoper olduğunu ve bizim aradığımız tipte bir defans oyuncusu olmadığını aktardım. Umarım az da olsa işe yarıyordur bu fakslar.

bizim transferler herhalde yine hep birlikte açıklanacak bu bekleyişin başka sebebi olamaz. bugün görüşmeler başlanmıştır şeklinde kapa birçok açıklama yapılır bence

Sağlık kontrolünden geçti!

Galatasaray, Borussia Dortmund'dan transfer ettiği genç stoper Koray Günter'i Liv Hospital'da sağlık kontrolünden geçirdi.

Webaslan

Neden gizli ki ?

Lucas transfer edilip kiralanir mi bilmiyorum. Transfer edilirse, Rannochia ve Guarin ikilisini alamayiz zaten.

Teknik olarak mümkün degil. Ben sahsen orta sahamizin da cok yetersiz oldugunu düsünüyorum.

Özellikle CL icin. Selcuk veya Melo kart cezalisi olsa, yerine koyacagimiz bir adam bile yok.

Melo´ya birsey olsa, zaten gecmis olsun. Dükkani kapatalim. Guarin cuk otururdu.

CL´de Melo Guarin ikilisi efsane olurdu. Ama cok zor gibi.

Akşam Elazığ maçıyla birlikte KAP'a açıklamalar başlar diye tahmin ediyorum...

Umut sanırım bugün ilk 11 başlar Arena'da merak ediyorum onu,nedense Umut'tan çok şeyler bekliyorum..

Telles ve hajrovicin lisanslarını akşamki maça yetiştirmek lazım mutlaka.

Ayrıca kesinlikle forvet almamız lazım...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık açıklayın abi bekletmeyin

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada eski topçumuz Kader Keita mapusa atılmış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt