Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zum Spieler: Starker Zweikämpfer, super Spieleröffnung, gutes Stellungsspiel, schneller als Sarr, einziges Problem: Er ist zu oft unaufmerksam (so wie Sarr gegen Hertha sind eher typisch für ihn), weshalb Klopp es noch für zu früh empfand ihn in der BL zu bringen..

+++ oyun kurma becerisi yüksek

+++ pozisyon bilgisi yüksek

+++ ikili mücadelelerde iyi

---- bazen beklenmedik hatalar yapabiliyor gencligi yüzünden

20 gazete haber, karikatür, köşe yazısı ve fotoğraflarının TV, radyo ve internet haber sitelerinde kaynak dahi gösterilmeden kullanılmasına dur demek için bir araya geldi.

Lig TV, DHA Maraton, Akşam, Bugün, Cumhuriyet, Fanatik, Fotomaç, Güneş, Habertürk, Hürriyet, Hurriyet Daily News, Milliyet, Posta, Radikal, Sabah, Star, Takvim, Today's Zaman, Türkiye, Vatan, Yeni Şafak ve Zaman gazete ve haber siteleri 1 Ekim 2012'den itibaren, haber/resim vs... gibi bilgilerinin sitelerinin dışına çıkarılmasına, kopyalanmasına, forumlarda konu olarak açılmasına kaynak gösterilse bile yasak getirmiştir.

Buna göre; bu 20 gazetenin haberlerinin forumumuzda açılması, kopyalanıp yazılarının-resimlerinin vs... paylaşılması kesinlikle yasaktır.

??

Bu transfer dönemi bildiğiniz 4-5 bilinmeyenli denklem sistemine dönüştü. Gelenler, gidenler, gelip gidenler vs. An be an takip etmek gerekiyor sanırım...

Daha dogrusu İnter Ranoc'a teklif yaptıgımız zaman Guarin'i de önermis bize,12 milyon euro fiyat bicmisler,Hernanes'i almak istiyor İnter,ama oyuncu isi yokusa sürüyor diyor güvenilir kaynaklar takip ettigim kadarıyla yıllık 4,5 milyon euro talep etmis ilk görüsmede Guarin...

Bu transfer dönemi benim PES2013 master ligdeki transfer politikama benzedi. Ben de gençleri topluyorum, ligde, türkiye kupasında ve ŞL'de oynatıyorum, 20-30 teklif geldiğinde satıyorum :)

Guarin muthis olur ancak bize gelecegini sanmiyorum melo ayarinda bir oyuncu

guarin yabancı sınırının olduğu ortamda çok saçma olur melo guarin muhteşem olur eyvallah ama ya sol bek kanat yabancı stoper ? muslera bile tribüne çıkabilir o zaman

BfI-NE-IgAAFrM8.jpg:large

Bu transfer dönemi bildiğiniz 4-5 bilinmeyenli denklem sistemine dönüştü. Gelenler, gidenler, gelip gidenler vs. An be an takip etmek gerekiyor sanırım...

şu transfer dönemi bitsin , fm14 güncellemsi yayınlansın gençler üzerine kurulu kadroyla kariyer baya zevkli olacak gibi :D

Adalet Bakani Bozdag: "Kesinlesen davalarin yeni düzenlemeden yararlanmasi sözkonusu degil."

Yar saclarin lüle lüle, Aziz sana güle güle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt