Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilgisi olan arkadaşlara soruyorum, biz bu korayı almayı nasıl becerebiliyoruz hemde 1m euro gibi bir rakama. bu çocuğun bir falsosu falanmı varda bu kadar ucuza gelecek vaadeden bir oyuncuyu dortmund rahatlıkla bize bırakabiliyor

Mesela bizim A2´de Hüseyin diye bir cocuk var. Hic A takimda oynamadi. Kaca satabilirsin ki o cocugu?

Koray Günter de A takimda süre alamadigi icin 1 Milyon´a aliniyor zaten. 1 Milyon bile ciddi bir para aslinda.

Biz alismisiz 4-5 Milyonlari cöp yerlilere vermeye, 1 Milyon simit parasi gibi geliyor.

Ama Almanlara sormak lazim bide. Paf takim oyuncusunu 1 Milyon´a sattilar. Kötü is degil.

Iki taraf icin de hayirli oldu. Serdar Aziz gibi kalaslar kadar oynasin yeter. Biri 5 biri 1 Milyon

guarin yabancı sınırının olduğu ortamda çok saçma olur melo guarin muhteşem olur eyvallah ama ya sol bek kanat yabancı stoper ? muslera bile tribüne çıkabilir o zaman

Al sana çıkış yolu 3-5-2 Muslera Veysel-Semih-Ranocchia-Koray G. -Telles Melo-Guarin-Umut G.-Sneijder Burak

Şu formlarıyla Eboue-Chedjou-Drogba'yı kestim kim haksızsın diyebilir..Hajrovic arada kaynadı artık zaten baştan beri diyorum bu eleman ne kadar iyi olursa olsun yabancı sınırı olduğu sürece buna sıra gelmez.

525348963_213504696.jpg

bilgisi olan arkadaşlara soruyorum, biz bu korayı almayı nasıl becerebiliyoruz hemde 1m euro gibi bir rakama. bu çocuğun bir falsosu falanmı varda bu kadar ucuza gelecek vaadeden bir oyuncuyu dortmund rahatlıkla bize bırakabiliyor

A2 takımındaki veya 18 yaşaltı takımındaki elemana ancak fmde 5-10 milyon e veriliyor..Reelde böyle değil ..Eleman eyvallah potansiyleli ama daha doğru dürüst Dortmundda oynamamış.. Ayrıca Dortmundun stoper transfer edeceği söyleniyor (kim olduğunu unuttum şimdi) büyük ihtimal salmışlardır Korayı

A2 takımındaki veya 18 yaşaltı takımındaki elemana ancak fmde 5-10 milyon e veriliyor..Reelde böyle değil ..Eleman eyvallah potansiyleli ama daha doğru dürüst Dortmundda oynamamış.. Ayrıca Dortmundun stoper transfer edeceği söyleniyor (kim olduğunu unuttum şimdi) büyük ihtimal salmışlardır Korayı

Bizim aldigimiz söylendiği ranocchiayi istiyorlardi.

Bizim yönetim 6+0+4 ü ters mi anladı acaba.

███▓▒ Tapatalk ▒▓███

koraydan bir semih yaratacağız anlaşılan, yada semihin yedeği olarak düşünülüyor. bence isabetli bir yatırım. alman altyapılı defans oyuncuları her zaman iyidir.tecrübede oynadıkça oluşan birşey. hayırlı uğurlu olsun takımımıza

drogba fener bursa chelsea gibi önemli maçlarda oynasın diğer maçlarda yabancı hakkını kullanalım başkaları oynasın yoksa olacak iş değil hem verim alamıyoruz hem yaşı geçmiş en iyi çözüm yolu

ünal aysalla bizzat görüştüm başkan transfer konusunda gelişmeler ne kimi alıyoruz dedim merak etme sıra sana geldi dedi :happy::happy::happy::happy::happy:

koraydan bir semih yaratacağız anlaşılan, yada semihin yedeği olarak düşünülüyor. bence isabetli bir yatırım. alman altyapılı defans oyuncuları her zaman iyidir.tecrübede oynadıkça oluşan birşey. hayırlı uğurlu olsun takımımıza

adil forma dağıtımında tam tersi olur semih ,korayın yedeği olur , koray cok daha iyi pozisyon alma,oyun kurma ve fiziksel özelliklere sahip...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt