- 19 Haziran 2009
- 9.967
- 17
- 1.363
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilgisi olan arkadaşlara soruyorum, biz bu korayı almayı nasıl becerebiliyoruz hemde 1m euro gibi bir rakama. bu çocuğun bir falsosu falanmı varda bu kadar ucuza gelecek vaadeden bir oyuncuyu dortmund rahatlıkla bize bırakabiliyor
guarin yabancı sınırının olduğu ortamda çok saçma olur melo guarin muhteşem olur eyvallah ama ya sol bek kanat yabancı stoper ? muslera bile tribüne çıkabilir o zaman
la fake olmasın o hesap ? rieranın 11 bin takipçisi değil çok fazlası vardı
bilgisi olan arkadaşlara soruyorum, biz bu korayı almayı nasıl becerebiliyoruz hemde 1m euro gibi bir rakama. bu çocuğun bir falsosu falanmı varda bu kadar ucuza gelecek vaadeden bir oyuncuyu dortmund rahatlıkla bize bırakabiliyor
Mustafa Özgür Sancar @mozgursancar52 sn.A2 takımındaki veya 18 yaşaltı takımındaki elemana ancak fmde 5-10 milyon e veriliyor..Reelde böyle değil ..Eleman eyvallah potansiyleli ama daha doğru dürüst Dortmundda oynamamış.. Ayrıca Dortmundun stoper transfer edeceği söyleniyor (kim olduğunu unuttum şimdi) büyük ihtimal salmışlardır Korayı
Bizim aldigimiz söylendiği ranocchiayi istiyorlardi.
Mustafa Özgür Sancar @mozgursancar3 Min.
#Galatasaray. Endoğan Adili imzayı attı ve Grasshoppers'a kiralık gitti
Şaka mı bu ya ne kiralığı bari PTT 1.lige göndereydik en azından gözümüzü önünde olurdu
Mustafa Özgür Sancar @mozgursancar3 Min.
#Galatasaray. Endoğan Adili imzayı attı ve Grasshoppers'a kiralık gitti
koraydan bir semih yaratacağız anlaşılan, yada semihin yedeği olarak düşünülüyor. bence isabetli bir yatırım. alman altyapılı defans oyuncuları her zaman iyidir.tecrübede oynadıkça oluşan birşey. hayırlı uğurlu olsun takımımıza