Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riera yaslandi be artik kaldiramaz bu takimi :(

SM-T310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

x9oMD8.png

türk pasaportu icin

Gitmen gerekiyordu Riera. İlk yıl hiçbişey yapmamıştın geçen sene çok iyiydin bu senede kendinden soğuttun resmen

Sol kanat olarak fiyaskoydu bence ama gerçekten iyi bir sol bek oldu :)

Bir sol bekten beklediğim herşeyi yaptı Riera ama maaşı kabul edilebilir düzeyde değildi.

Daha iyisini, çok daha gencini, çok daha düşük maaşa kadroya kattık. Gitmesi normal.

Yolun açık olsun Albert Riera

Riera'yi bende severim, profesyonelce çıkıp oynadi her maç. Oyun zekasi ve tekniği takim seviyesinin ustundeydi. Ama bu yabanci sinirlamasi ve gerçek solbekimizi almamizdan dolayi yollarin ayrilmasi kacinilmazdi.

Aslinda guzel bir veda olabilir, seyircilerin alkisladigi bir veda fena olmazdi:)

♧tapatalk♧

Karakter de çok önemli transferde. Başarı iyi niyet taşları ile örülüdür derler.

Fernandes gibi 10 futbolcum olacağına Melo gibi Selçuk gibi, Burak gibi futbolcum olsun isterim ben şahsen.

Riera da parayı sevse de, saha içinde agresif haraketleri olsa da zaman zaman bence bir takım kimyası için gayet gerekli bir kişilikti.

Üzüldüm. Çünkü yerine alınan üzerinde ki baskıyı arttırdı bu gidiş.

Herkes Riera'nın geçen sezon sol bekte gösterdiği inanılmaz adaptasyon, ve performansı hatırlayıp umarım bir 10 yıl daha bir Riera bile bulamadık kaç senedir diye iç geçirmez umarım.

Ek olarak ben sırf UCL maçlarında ki ( M.United, Juventus gibi) performansına bile bakarak takımda sene sonuna kadar tutardım ya neyse.

Ona gelene kadar Chedjou gibi hiç bir şey vermeyen adamlar vardı bu takımda.

Riera'yi bende severim, profesyonelce çıkıp oynadi her maç. Oyun zekasi ve tekniği takim seviyesinin ustundeydi. Ama bu yabanci sinirlamasi ve gerçek solbekimizi almamizdan dolayi yollarin ayrilmasi kacinilmazdi.

Aslinda guzel bir veda olabilir, seyircilerin alkisladigi bir veda fena olmazdi:)

♧tapatalk♧

Hala İstanbuldaysa bugün oynar belki son maçı olur veda maçı. Belkide bu yüzden borsaya bildirilmedi daha

Rieranın oyun zekası ve tekniğine lafımız yok ama temposu düşük ağır bir oyuncuydu bek olarak defansif yönde kötüydü ayrıca yabancı statüsünde ve yıllık 3m alıyordu rieradan kurtularak maaş bütçeside birazda olsa hafifledi 5 6 yabancının oynayabildiği ortamda 6 dan fazla yabancı israf 6 yabancıda 1.sınıf olmalı bu saatten sonra

Guarin için fikrim net. Sağlam oyuncu ama bize gelmek istemeyenin canı cehenneme.

Sen orta saha almak istiyorsan alırsın zaten. Hele ki o paralara yani.

Bize gelmek isteneyenin Galatasaray'da asla yeri yok. Go to Hell

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt