Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Coentraoyu bırakıp,Tellesi aldık.

Ben Arfayı bırakıp Hajroyu aldık.

Şimdide Ranocciayı bırakıp Astoriyi alıyoruz. Ne Beceriksiz adam bunlar ya !

Coentrao'yu da sanki sıradan oyuncuymuş gibi nasıl kolay yazıyorsun arkadaş. Adamlar 6 ay sakat olan, oynatmadıkları Hamit'i bile 3.5 milyona sattılar bize. Coentrao için en az 15 milyon isterler.

Klopp baya övmüs Koray'ı gecen sezon...

"Subotic sakatlandıktan sonra yerine stoper transferi istemediysek bir sebebi var. Koray'ın atletik anlamda akıl almaz bir yeteneği var, tekniği iyi, çok hızlı, sıçramaları da çok iyi. Yalnızca konsantrasyon anlamında üzerine bir şeyler koyması gerekiyor. Şunu söylemek istiyorum. bir maçta 99 tane çok doğru ve yerinde hareket yapar, sonra 1 tane pozisyonda rakip oyuncu yanından geçip giderse -ki bu her zaman olabilecek bir şey- ve bu 80 bin kişinin önünde oluyorsa, durum 0-0'sa ve dakika 89'sa biraz problem olabilir.Yani konsantrasyonu noktasında hala biraz çalışmamız gerekiyor. Bu sebepten dolayı henüz ilk 11 oynamıyor, onun dışında Koray çok büyük bir yetenek. Önümüzdeki yıllarda dünyanın en iyi stoperlerinden biri olacak. ve buna ulaşmak için en doğru kulüpte oynuyor."

Türetilmiş demeyelim de gaz alma diyelim.

Abi daha ağırı var onun da , burada söylenmiyor. Bu adamların hiçbir dediğine inanılmaz. Yaptıkları her işte kesin kendi çıkarlarına yönelik bir bokluk vardır. Kesin birilerinin ayakkabı kutuları doluyordur.

Bu yeniden yargılama işide yaptıkları saçmalıklarda cömaat ile el ele verip yedikleri bokları temizleme çabası. Çünkü cömaatleri artık onları istemiyor. Çünkü cömaatleri kendi pisliklerinide parça parça piyasaya sürüyor. Bunları yalanlayacaklar ki kendilerininkinide yalanlayabilsinler. Bunlara komplo diyecekler ki kendi pisliklerinede komplo diyebilsinler.

Küçük bir bilgi paylaşayım. Daha önce söylemişti. Şike'ye adı bulaşmış tüm takımlar düşecek demiştim. İstanbul Belediye, Sivasspor, Eskişehirspor, Karabükspor ve Fenerbahçe şu an bulundukları ligin bir altına düşecekler. Ve eksi puan ile başlayacaklar. Beşiktaş'ın durumu belirsiz.

Zaten hükümet de desteği çekti bunlardan. Bundan sonra tüm kozlar Uefa'nın elinde. Tff mecburen talimatları yerine getirecek.

Yalnız Eskişehir'de yönetici olarak ceza olan oldu mu ki? Yönetici yoksa küme düşme değil eksi puan olur sadece benim bildiğim.

Takıma ofans katkısı verebilecek yerli oyuncular alinmaliyken ısrarla stoper istemenin nedeni nedir. Takım stoper çöplüğü oldu; chedjou, dany, semih, zan, ceyhun, salih hatta melo.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi daha ağırı var onun da , burada söylenmiyor. Bu adamların hiçbir dediğine inanılmaz. Yaptıkları her işte kesin kendi çıkarlarına yönelik bir bokluk vardır. Kesin birilerinin ayakkabı kutuları doluyordur.

Bu yeniden yargılama işide yaptıkları saçmalıklarda cömaat ile el ele verip yedikleri bokları temizleme çabası. Çünkü cömaatleri artık onları istemiyor. Çünkü cömaatleri kendi pisliklerinide parça parça piyasaya sürüyor. Bunları yalanlayacaklar ki kendilerininkinide yalanlayabilsinler. Bunlara komplo diyecekler ki kendi pisliklerinede komplo diyebilsinler.

Rahat ol Burak..iyi polis kötü polis'den öteye gitmez bunlarin etkileri..Uefa kalemi kirdi bile...

kardeş sizin yaşadığınız ülkeden haberiniz mi yok ergenekon yargıtay tarafından onanmadı , ağustosta özel yetkili mahkeme kararları açıklandı

Çeptalk

Ergenekon yanlış olmuş, özür dilerim. Sonuçta Balyoz davası onandı. Ayrıca Askeri casusluk davası da Yargıtay tarafından onandı.

Bu arada yorum yaparken biraz dikkat etmeni tavsiye ederim kardeşim. Aramızda nerdeyse 20 yaş fark var, sen bana '' Kardeş '' diyorsun.

Ergenekon yanlış olmuş, özür dilerim. Sonuçta Balyoz davası onandı. Ayrıca Askeri casusluk davası da Yargıtay tarafından onandı.

Bu arada yorum yaparken biraz dikkat etmeni tavsiye ederim kardeşim. Aramızda nerdeyse 20 yaş fark var, sen bana '' Kardeş '' diyorsun.

haklısın, abi dedim say

Çeptalk

Bu arada yeniden yargılama konusunda bir düzeltme yapayım. Mevcut yasalarımıza göre yeniden yargılamanın şartları belli. Yeni tanık veya delilin ortaya çıkması vb. Bu şartlar sağlanırsa değil yargıtay tarafından onanmış cezalar, AİHM karar verse yine de yeniden görülür.

yerli transferleri bugün direk katkı versin diye değil 5 0 3 göre yapılıyor

Davide Astori denmiş Ranocchia yerine. Gerçi kaynak malum ama, sanki bizim takım için daha iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt