Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski-Bursa sürekli aralarında oynuyorlar. Bursa çakıyor ama neyse.. :asd2::asd2:

Küçük bir bilgi paylaşayım. Daha önce söylemişti. Şike'ye adı bulaşmış tüm takımlar düşecek demiştim. İstanbul Belediye, Sivasspor, Eskişehirspor, Karabükspor ve Fenerbahçe şu an bulundukları ligin bir altına düşecekler. Ve eksi puan ile başlayacaklar. Beşiktaş'ın durumu belirsiz.

Zaten hükümet de desteği çekti bunlardan. Bundan sonra tüm kozlar Uefa'nın elinde. Tff mecburen talimatları yerine getirecek.

İBB , karabük ve eskişehir konusunda emin değilim çünkü yönetici bazında karışma var mı bilemedim ,,

ama bu takımlarda en kötü puan silme alacaklar kesin orası ayrı , birde bu takımlara mersin ve giresunsporu dahil etmek lazım .

Yalnız bu kadar çok transfer yapıp da iflah olan takım da azdır. Bu sezondan bi kere direk ümidi kesmek lazım. Alınan oyuncuların bir kısmı gönderilir gibime geliyor. Hayırlısı bakalım

Bu sezonu ikinci bitirelim bize yeter bu süre zarfında takım ve sistem otursun. Koşmayan, hırs yapmayan adamlar sezon sonu yollansın. Yerlerine savaşçı özelliğe sahip kaliteli oyuncular alınsın bizde artık futbol izleyelim.

Galatasaray'ın yaşadığı sıkıntıya karşılık beklemeden yardımcı olduklarını ifade eden Kızıl, "Galatasaray'ın bir yabancı sınırı sorunu vardı ve bizden de onlara yardım etmek düştü. Başka bir kulüp olsa onlara da yardım ederiz. 'Etik değil' söylemlerini çok komik buluyorum. Bunun neresi etik değil. Galatasaray, Bruma gibi bir yıldızı getirmiş bir sorun yaşıyor. Biz de bu konuya 'evet' dedik. Türkiye'de neler oldu, şike oldu. Bu etik değilse ne etik?"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt