Mirza Osmanoğlu
Sarı Üye
- 11 Ocak 2014
- 950
- 0
- 586
Yalnız Eskişehir'de yönetici olarak ceza olan oldu mu ki? Yönetici yoksa küme düşme değil eksi puan olur sadece benim bildiğim.
Sanırsam Ümit Karan yüzünden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız Eskişehir'de yönetici olarak ceza olan oldu mu ki? Yönetici yoksa küme düşme değil eksi puan olur sadece benim bildiğim.
Evet bisey mi oldu ?
fransaya %75 vergiyi bizim başkan getirtmiş iboviçi alabilmek için
Çeptalk
Rahat ol Burak..iyi polis kötü polis'den öteye gitmez bunlarin etkileri..Uefa kalemi kirdi bile...
Sizin formanın rengi ney?
pembe mi?
Küçük bir bilgi paylaşayım. Daha önce söylemişti. Şike'ye adı bulaşmış tüm takımlar düşecek demiştim. İstanbul Belediye, Sivasspor, Eskişehirspor, Karabükspor ve Fenerbahçe şu an bulundukları ligin bir altına düşecekler. Ve eksi puan ile başlayacaklar. Beşiktaş'ın durumu belirsiz.
Zaten hükümet de desteği çekti bunlardan. Bundan sonra tüm kozlar Uefa'nın elinde. Tff mecburen talimatları yerine getirecek.
Zaten ülkeye Uefa gibi başka kurumlar da gerekli. Yoksa bizde adam kayırma bitmez..
Yalnız bu kadar çok transfer yapıp da iflah olan takım da azdır. Bu sezondan bi kere direk ümidi kesmek lazım. Alınan oyuncuların bir kısmı gönderilir gibime geliyor. Hayırlısı bakalım
2 senedir sampiyonlugu pembe renkli formayla mi kutluyodun ?
Evet bisey mi oldu ?
Bakma sen havladiklarina...bunlarin olur dedigi hicbir sey olmadi bugüne kadar...tokat yemekten bikmayan zavalli mahlukatlar..D
Yoo parçalı sarı kırmızı Galatasaray forması.
Terimspor forması giymem ben. O takımı bilmiyom.
mart ayinda UEFA toplanip kararlar alacak. Muhtemelen ondan sonra şemsiye yi açacaklar.
mart ayinda UEFA toplanip kararlar alacak. Muhtemelen ondan sonra şemsiye yi açacaklar.
Yoo insanin kendini bilmesi guzel kardes .
Sende mi paragozsun ??
Coentraoyu bırakıp,Tellesi aldık.
Ben Arfayı bırakıp Hajroyu aldık.
Şimdide Ranocciayı bırakıp Astoriyi alıyoruz. Ne Beceriksiz adam bunlar ya !
Herkes dillendiriyor,Mart ayında uefa nefen toplanacak ?