Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ranocchia için Dortmundunda adı geçiyor al işte. ille bir rakip takacağız kendimize

Zaten adamlar bizim icin önemli olan konularda yasa degisikligi yaptilar..mart ayinin bir önemi yok..geriye dönük ceza verme yetkisinden yasasindan daha önemli bir konu yok zaten bizim icin..

Bende öyle olduğu nu düşünüyorum abi zaten, millet Mart ayını sürekli dillendirince dedim acaba Mart ayında uefa karar falan mi verecek. .

Ya işte bende tam tersi. Şimdi birşey diycem yanlış anlaşılacak. O yüzden demiyim :D anlayan anlasın.

Bu adam suretine bürünmüş yaratıkları konuşurken, daha büyük yerlerdeki insan sıfatına bürünmüş orangutanları konuşmuyoruz. Yaptığımız en büyük hata bu bence.

Onlarada saydiriyorum ben..beni az cok taniyorsun..:DD

belirli bi potansiyele geldikten sonra bizim lige gelen aklı başında gurbetçi topçu sayarmısın 1 tane?

Kisir döngü iste belirli bir kaliteden sonrada gelmeleri zor.Bu Cocuklar daha parlamadan önce futbolumuzu temizlememiz lazim.Klubünü batiran baska bir ülkede mahkeme önünde olmasi gereken adami tff baskani yapiyoruz.Onca pis eller varki ridvani emresi acunu azizi demiröreni tayyibi hatta fatih terimler yilmaz vurallar ve diger ligimizdeki kendini Hoca sanan yönetici patronlarin usaklari bunlar temizlenmeden zaten hicyeni birsey kuramassin avrupada devamli olan bir basari elde edemessin.

Suanda Baskanin yapmaya calistigi bu pisliklerle iyi gecinip bunlara ragmen bir Takim kurabilmek basari elde edebilmek.

Borsa bildirimlerini neden yapmıyoruz aceba

Leyla Hamed ‏@leylahamed8 Min.

Nordin Amrabat has arrived at Malaga airport. Will have his medicals at Malaga FC in a few hours. pic.twitter.com/wavwAvj3Ro

BfJp8AuCUAECNd4.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt