Gurkan YILMAZ
Kırmızı Üye
- 5 Temmuz 2011
- 2.462
- 0
- 996
Sattı gittimi ? Adam Kovuldu birader.
yav he he
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sattı gittimi ? Adam Kovuldu birader.
Öyle olduğunu biliyorum,mesela bu ayda toplandilar.ama herkes neden özellikle Mart ayı diyor onu çözemedim
Zaten adamlar bizim icin önemli olan konularda yasa degisikligi yaptilar..mart ayinin bir önemi yok..geriye dönük ceza verme yetkisinden yasasindan daha önemli bir konu yok zaten bizim icin..
Ya işte bende tam tersi. Şimdi birşey diycem yanlış anlaşılacak. O yüzden demiyimanlayan anlasın.
Bu adam suretine bürünmüş yaratıkları konuşurken, daha büyük yerlerdeki insan sıfatına bürünmüş orangutanları konuşmuyoruz. Yaptığımız en büyük hata bu bence.
Telles ve Hajrovic'in lisanslari cikti mi? Bugün oynayacaklar mi?
belirli bi potansiyele geldikten sonra bizim lige gelen aklı başında gurbetçi topçu sayarmısın 1 tane?
Mart beklemeye gerek yok...kalem kirildi zaten..
Bende öyle olduğu nu düşünüyorum abi zaten, millet Mart ayını sürekli dillendirince dedim acaba Mart ayında uefa karar falan mi verecek. .
şikeciler bu sene ligde devam edeceklermi? yoksa seneye alt liglerdenmi başlayacak?
Acaba mesaj mı veriyorlar?D
şikeciler bu sene ligde devam edeceklermi? yoksa seneye alt liglerdenmi başlayacak?
Farkli kaynaklar lig bitmeden düseceklerini söylüyor...o konuda yüzde yüz emin degilim..
Nede çabuk unuttunuz Terimi. 2 Senedir FATİH HOCAMIZLA Şampiyon olurken şu an Mancini ile niye 10 puan gerideyiz acaba.
Herkes dillendiriyor,Mart ayında uefa nefen toplanacak ?