Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın Alex Telles, Hajrovic, Umut Gündoğan ve Serdar Dursun gibi genç oyuncuların ardından kadrosunu kattığı Manisaspor'un genç yıldız adayı Oğuzhan Kayar açıklamalarda bulundu.

G.SARAY'DA OYNAYACAK OLMAK BÜYÜK MUTLULUK

Galatasaray'ın büyük bir camia olduğuna vurgu yapan Oğuzhan, ''Bu transferim için hem Galatasaray'a hem de Manisaspor'a teşekkür ediyorum. Galatasaray forması giyecek olmak beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. Bu transferden dolayı hayli mutluyum. Bir an önce o formayı giymek istiyorum'' dedi.

Daha önce U19 Milli Takım'da görev aldığını söyleyen genç oyuncu, ''Galatasaray forması altında iyi bir performans göstererek kendimi geliştirmek daha da iyi olmak için elimden geleni yapacağım'' diye konuştu.

DROGBA, SNEİJDER VE BURAK ABİ BENİM İÇİN ŞANS

Galatasaray'da kendisini müthiş bir ortamın beklediğini söyleyen Oğuzhan, ''Drogba, Sneijder, Burak abi ve diğerleri... Gerek Türkiye gerekse yurt dışında tanınmış böylesine önemli oyuncularla aynı çatı altında olmak benim için büyük bir şans olsa gerek. Onların tecrübelerinden yararlanmak için büyük çaba göstereceğim. Çok heyecanlı ve bir o kadar da gururluyum'' dedi.

ÖZEL HABER: ERTAN SÜZGÜN

Galatasaray'ın son genci çok heyecanlı! - Futbol - Ajansspor.com

Leyla Hamed ‏@leylahamed8 Min.

Nordin Amrabat has arrived at Malaga airport. Will have his medicals at Malaga FC in a few hours. pic.twitter.com/wavwAvj3Ro

BfJp8AuCUAECNd4.jpg

:f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50:

Hala stoper konusunda 1 isim uzerinde karar kilinmadiysa, son dakika ise yaramaz bir oyuncu gelmesi muhtemel.

Transfer doneminin bitmesine az bi gun kalmisken, hala daldan dala dolasiyoruz. Bir isim uzerinde mutabık kalip ona mesai harcasalar iyi olacak.

Ronocchia iyi oyuncu, kiralık olarak alsalar iyi olur. Uyum saglarsa bonservisini alirlar boylelikle riski azaltmis oluruz.

♧tapatalk♧

KAP'a neden bildirim yapilmiyor anlayamiyorum. GSTV dün amrabat kiralandi diye haber yapti, riera twitter üzeri vedalasiyor ama cit yok kulübten.

Mac saatinimi bekliyorlar acaba?

Koray Günter ve Ranocchia transferleri Ara transfer döneminde sevindiğim 2 transferden biri olacak Allahın izniyle :)

Galatasaray'ın Alex Telles, Hajrovic, Umut Gündoğan ve Serdar Dursun gibi genç oyuncuların ardından kadrosunu kattığı Manisaspor'un genç yıldız adayı Oğuzhan Kayar açıklamalarda bulundu.

G.SARAY'DA OYNAYACAK OLMAK BÜYÜK MUTLULUK

Galatasaray'ın büyük bir camia olduğuna vurgu yapan Oğuzhan, ''Bu transferim için hem Galatasaray'a hem de Manisaspor'a teşekkür ediyorum. Galatasaray forması giyecek olmak beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. Bu transferden dolayı hayli mutluyum. Bir an önce o formayı giymek istiyorum'' dedi.

Daha önce U19 Milli Takım'da görev aldığını söyleyen genç oyuncu, ''Galatasaray forması altında iyi bir performans göstererek kendimi geliştirmek daha da iyi olmak için elimden geleni yapacağım'' diye konuştu.

DROGBA, SNEİJDER VE BURAK ABİ BENİM İÇİN ŞANS

Galatasaray'da kendisini müthiş bir ortamın beklediğini söyleyen Oğuzhan, ''Drogba, Sneijder, Burak abi ve diğerleri... Gerek Türkiye gerekse yurt dışında tanınmış böylesine önemli oyuncularla aynı çatı altında olmak benim için büyük bir şans olsa gerek. Onların tecrübelerinden yararlanmak için büyük çaba göstereceğim. Çok heyecanlı ve bir o kadar da gururluyum'' dedi.

ÖZEL HABER: ERTAN SÜZGÜN

Galatasaray'ın son genci çok heyecanlı! - Futbol - Ajansspor.com

Nasıl bir oyuncu, dünden beri soracağım, unutuyorum?

Kızıl son olarak Bruma'nın sezon sonuna kadar kiralandığını ve iyileşirse son hafta maçlarında oynayabileceğini ifade etti.

Radyopor

Medyada bizimle ilgili cok fazla bilgi kirliliği var, bazi oyuncular kendi hesaplarindan bazilarini da Gstv den ogrenmis olmamiza ragmen, yönetim giden oyunculari bile kap a bildirmedi.

Bizim baskanin ortasi yok, bildirdimi hepsini birden bildiriyor bildirmedimi de böyle bekletiyor bizi:)

♧tapatalk♧

Nede çabuk unuttunuz Terimi. 2 Senedir FATİH HOCAMIZLA Şampiyon olurken şu an Mancini ile niye 10 puan gerideyiz acaba.

Hemmen söyleyim; çünkü bu sene fb az puan kaybediyor da biz o yüzden 10 puan gerideyiz. Biz geçen yıl da aynıydık ama fb de kazanamıyordu o yüzden öndeydik. Fatih HOCANIN oynattığı futbolu da biliyoruz, başımıza bela ettiği topçuları ve yaladığı tükürükleri de saymıyorum.

Yine bir kupa maci esnasinda pes peşe kap aciklamalari gelir mi dersiniz:)

♧tapatalk♧

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt