- 9 Ocak 2014
- 33.081
- 9.426
- 1.538
Terim'in gönderiliş şekline ve zamanına ben de üzüldüm ama hatırlatırım geçen sene 18.hafta sonunda 1 puan aşağıdaydık.
Ama 10 Puan Aşağıda değildik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim'in gönderiliş şekline ve zamanına ben de üzüldüm ama hatırlatırım geçen sene 18.hafta sonunda 1 puan aşağıdaydık.
Isledikleri ilk suc degil fahri..o kadar pislik yaptilar ki bu bunun yaninda yaya kalir..
Leyla Hamed @leylahamed8 Min.
Nordin Amrabat has arrived at Malaga airport. Will have his medicals at Malaga FC in a few hours. pic.twitter.com/wavwAvj3Ro
![]()
Galatasaray'ın Alex Telles, Hajrovic, Umut Gündoğan ve Serdar Dursun gibi genç oyuncuların ardından kadrosunu kattığı Manisaspor'un genç yıldız adayı Oğuzhan Kayar açıklamalarda bulundu.
G.SARAY'DA OYNAYACAK OLMAK BÜYÜK MUTLULUK
Galatasaray'ın büyük bir camia olduğuna vurgu yapan Oğuzhan, ''Bu transferim için hem Galatasaray'a hem de Manisaspor'a teşekkür ediyorum. Galatasaray forması giyecek olmak beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. Bu transferden dolayı hayli mutluyum. Bir an önce o formayı giymek istiyorum'' dedi.
Daha önce U19 Milli Takım'da görev aldığını söyleyen genç oyuncu, ''Galatasaray forması altında iyi bir performans göstererek kendimi geliştirmek daha da iyi olmak için elimden geleni yapacağım'' diye konuştu.
DROGBA, SNEİJDER VE BURAK ABİ BENİM İÇİN ŞANS
Galatasaray'da kendisini müthiş bir ortamın beklediğini söyleyen Oğuzhan, ''Drogba, Sneijder, Burak abi ve diğerleri... Gerek Türkiye gerekse yurt dışında tanınmış böylesine önemli oyuncularla aynı çatı altında olmak benim için büyük bir şans olsa gerek. Onların tecrübelerinden yararlanmak için büyük çaba göstereceğim. Çok heyecanlı ve bir o kadar da gururluyum'' dedi.
ÖZEL HABER: ERTAN SÜZGÜN
Galatasaray'ın son genci çok heyecanlı! - Futbol - Ajansspor.com
Ama 10 Puan Aşağıda değildik![]()
Borsa bildirimlerini neden yapmıyoruz aceba
Bu mektup kesin bilgimi Gökhan?
ne beceriksiz bir adamsın başkan ya.bu madrid seferine döner.
ranocchia diye gidip astori denen baltaı getirirler kesin.
Farkli kisiler ayni seyi söylüyor fahri...hatirlarsan demirören sürec bitti diyordu,ne oldu bir ay gecmeden Uefa takimlarimizi cezalandirdi...gelen bilgileri sakladiklari kesin..
Nasıl bir oyuncu, dünden beri soracağım, unutuyorum?
resmi işlemler tamamlanmamıştır
Nede çabuk unuttunuz Terimi. 2 Senedir FATİH HOCAMIZLA Şampiyon olurken şu an Mancini ile niye 10 puan gerideyiz acaba.
Ama 10 Puan Aşağıda değildik![]()