Ne kışkırtacam ya arjantinden ne idüğü belirsiz adamları alacaklarına böyle adamlara para versinler.
Bas git çoban
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kışkırtacam ya arjantinden ne idüğü belirsiz adamları alacaklarına böyle adamlara para versinler.
su mantıga da hastayım ha...gecen sene takımlar ıyı bu sene kotu olamaz mı? takımların guc dengesı aynı mı? o zaman hersene 33 puan alalım basarılıyız dıyelım bole mantık mı var...neden bazen 82 puanla bazen 72 75lerle sampıyon olunuyor? acık ve net bı sekılde bu sene anadolu kluplerının halı ıcler acısı...bızım oldugumuz gıbı
Bas git çoban
BECERİKSİZ AYSAL VE ADAMLARI ! OLUM BU ADAMI ALAMADINIZ AMA BENDE İNADINA BU AVATARI DEĞİŞTİRMİYORUM !
BECERİKSİZ AYSAL VE ADAMLARI ! OLUM BU ADAMI ALAMADINIZ AMA BENDE İNADINA BU AVATARI DEĞİŞTİRMİYORUM !
Hala futbolda fizigi ön plana koyanlar var, saka gibi.
Cocukta bir kere Quintero gibi 'ben futbolcuyum' ismi var. Ama yüzü biraz cok sismis. Yandan yildiz oyuncu kafasi, önden yuvarlak kafa yakismiyor yanii.
6 ay icin 2 milyon konusuluyor olm senmi veriyorsun parasini? Zaten kulübün maddi durumu iyi degil, yönetim taraftari uyutuyor.
Bu transfer yatti, gecmis olsun.
Cok önemli bir sey...Ronaldo'ya bak,.fizigi her gün daha da gelistiriyor...Aynisi Nani..Profesyonel budur...Bruma'da gördük eger saglam bir fizik olsaydi,belki sakatlanmazdi...Bruma zaten daha cok caslimasi lazim,normalde her gün fitnesse gitmesi lazim cocuk.
Biri yanlis birsey yazdigi vakit Arda Yilmazz ve Leo gibi genc arkadaslarimizin ortaya cikip firsat bu firsat kafasyila üyelere sallamasi cidden cok ilginc.
ceza yedi, simdi ne diyeceksin deliganli? klavye basinda sallamak kolay tabi.