Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
Bruma'nın bacakları çok mu ince yoksa bana mı öyle geliyor.
![]()
Jordan sweat'i güzelmis..
Bazen resim yaniltabilir..ama ince gibi sanki..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bruma'nın bacakları çok mu ince yoksa bana mı öyle geliyor.
![]()
geleceği iyi diyolar,en son oğuz sabankayı almıştık manisa (akhisar)dan.
Ranocchia meselesi çözülür beyler sakin
Sonra futbol fakiri diyince üzülüyorsunuz. Ama kafaya bak, iyi kafa.
"Futbolcumuz Oğuzhan Kayar'ın transferi konusunda 2 milyon 250 bin lira karşılığında Galatasaray ile anlaştık."
Vay be sağlam para vermişiz çocuğa.
Di Maria'nin bacaklari da cok ince. Ne fark eder?
O anlamda demiyorum. Zenci futbolcularda çok nadiren böyle inci bacaklar oluyor.
Ne kışkırtacam ya arjantinden ne idüğü belirsiz adamları alacaklarına böyle adamlara para versinler.
Bak avatarini calacagim...:devil:
Evet TL ne oldu ki? Gene de sağlam para vermişiz.
Cözülmez. Bu yüzden zaten Dortmund'a transferi yatti bir kac gün önce.
Toplanıp Trollesek aslında :troll:
"Futbolcumuz Oğuzhan Kayar'ın transferi konusunda 2 milyon 250 bin lira karşılığında Galatasaray ile anlaştık."
Vay be sağlam para vermişiz çocuğa.
Çünkü fener geçen seneye çok daha fazla puan topladı.Geçen sene bu hafta 33 puandaydık,bu sene 34 puandayız.Biz de değişen bir şey yok.
Sende mi cocuk ciktin? Nuri yi anladik ama seni böyle bilmezdim. Isin tadinda birakir insan.
kasımpasa bjk macının tarıhı 11 subat...fener kasımpasa 15 subat...fener macından once yapmasalar sasardım zaten....
Valla ilginc geliyor banaBaskan mi sinirlendi de transfer tusuna basili kaldi yoksa bi yerden birsey mi duydu anlamis degilim.
Hayir sikayet ettigimden degil de, Galatasaray´da görülmemis seyler bunlar.
Koray´a 2 Milyon Euro, Oguzhan´a 2 Mil Lira. Gerci 700.000 Euro ediyor. Lira diyince millet cosuyor. Cakal medya.
Ama Koray icin 2 Milyon Euro hic az buz birsey degil yani. Onu da söylemis olalim.
600 bin euro hic bir şey Bora sabri yilda 1m kazaniyor)
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi