Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma'nın bacakları çok mu ince yoksa bana mı öyle geliyor.

1111.jpg

Jordan sweat'i güzelmis..

Bazen resim yaniltabilir..ama ince gibi sanki..

"Futbolcumuz Oğuzhan Kayar'ın transferi konusunda 2 milyon 250 bin lira karşılığında Galatasaray ile anlaştık."

Vay be sağlam para vermişiz çocuğa.

Valla ilginc geliyor bana :) Baskan mi sinirlendi de transfer tusuna basili kaldi yoksa bi yerden birsey mi duydu anlamis degilim.

Hayir sikayet ettigimden degil de, Galatasaray´da görülmemis seyler bunlar.

Koray´a 2 Milyon Euro, Oguzhan´a 2 Mil Lira. Gerci 700.000 Euro ediyor. Lira diyince millet cosuyor. Cakal medya.

Ama Koray icin 2 Milyon Euro hic az buz birsey degil yani. Onu da söylemis olalim.

Bize kanat oyuncu lazim, gidip neden 2,25m lira orta saha oyuncuya verdik?

Çünkü fener geçen seneye çok daha fazla puan topladı.Geçen sene bu hafta 33 puandaydık,bu sene 34 puandayız.Biz de değişen bir şey yok.

Doğru, değişen bir şey yok. 2 sezondur berbat oynuyoruz ve 2 sezondur ligde şöyle rahat rahat eze eze kazandığımız maç sayısı 3-4 ü geçmez.

Valla ilginc geliyor bana :) Baskan mi sinirlendi de transfer tusuna basili kaldi yoksa bi yerden birsey mi duydu anlamis degilim.

Hayir sikayet ettigimden degil de, Galatasaray´da görülmemis seyler bunlar.

Koray´a 2 Milyon Euro, Oguzhan´a 2 Mil Lira. Gerci 700.000 Euro ediyor. Lira diyince millet cosuyor. Cakal medya.

Ama Koray icin 2 Milyon Euro hic az buz birsey degil yani. Onu da söylemis olalim.

Koray'a 1 milyon demişlerdi, 2 mi vermişiz? Yani ben 1 bile vermezdim normalde de, 2 vermişlerse büyük müsriflik yani. 6 ay sonra sözleşmesi bitecek adamı gerekirse sezon sonu bedavaya alırdım, hani çok mu acildi bu transfer diye de sormak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt