Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaccardo-Taraabt takası olacakmış Fulham milan arasında

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Hocam 3-5-2i biraksada bir defansci + kanat oyuncusu alsa olmazmi?

Hajrovicden baska mevcut kanat oyuncumuz yok suan.

Bilmem Eskişehir li renktaşımız var mı aramızda , varsa kusura bakmasın ama insallah bu Eskişehir ilerde küme düşer . Ne itici bir takım yaa

ben Eskişehirliyim ve belki de en çok ben küme düşmelerini istiyorum bunların. hatta erman ve necati konusunda bunlara kolaylık sağladığımızı düşününce midem bulanıyor

Draxler için Arsenal 37 milyon Euro teklif etmiş Schalke fesih bedeli olan 45 i istiyormuş

Draxler bu parayı eder mi bilmiyorum ama müthiş bir futbolcu.Adam ben futbolcuyum diyor.Eğer birileri birilerinin veliahtı ise Draxler gerçekten Zidane'nin veliahtıdır bana göre.

Aziz nöbetçiler bi sorum olucak kredi kartı hesabına para gönderiliyor mu_?

Beles oyuncuyu duyunca hemen dünyadaki tüm kulüplerin radarina giriyor oyuncular. Dany'i bile göndermekte zorlanirken simdi 3-4 taliplisi bile var.

Bizim yönetim hic is bilmiyor ki. Sampiyonlar Ligi oynamis adami bile satamiyoruz. 3.3 milyona aldik, daha fazla zarar etmeden 3 milyona satabilirdik.

Draxler bu parayı eder mi bilmiyorum ama müthiş bir futbolcu.Adam ben futbolcuyum diyor.Eğer birileri birilerinin veliahtı ise Draxler gerçekten Zidane'nin veliahtıdır bana göre.

iNaIcOyiDySBW.gif

Beles oyuncuyu duyunca hemen dünyadaki tüm kulüplerin radarina giriyor oyuncular. Dany'i bile göndermekte zorlanirken simdi 3-4 taliplisi bile var.

Bizim yönetim hic is bilmiyor ki. Sampiyonlar Ligi oynamis adami bile satamiyoruz. 3.3 milyona aldik, daha fazla zarar etmeden 3 milyona satabilirdik.

H. Üstüneli geri getirmek lazim.

O manada söylemedim kımse sakatlanmasın oyuncu kaybetmeyelim kupa gıdebılır

Kimse sakatölik istemez tabi de, ben bu sene bu kupayi cok önemsiyorum acikcasi. Kupasiz kapatmayalim sezonu en azindan.

Zaten bu sene de alamazsak, sittin sene alamayiz bi daha. Sikecilerin rekorunu kirariz

Eskişehir insanı ve doğası ile güzeldir ama şu facebookta bir adminleri var adam oyunculara sövuyor resmen adam akıllı bir temsilcileri yok

Sa kaplar yoldaymış doğvu mu ?

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt