- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Es-es bu Diego'yu nereden almıştı?
19 mayıs 2010 da naval takımından Genoa kampına katılmış 12 ağustos'ta eskişehire gelmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Es-es bu Diego'yu nereden almıştı?
Bilmem Eskişehir li renktaşımız var mı aramızda , varsa kusura bakmasın ama insallah bu Eskişehir ilerde küme düşer . Ne itici bir takım yaa
Draxler için Arsenal 37 milyon Euro teklif etmiş Schalke fesih bedeli olan 45 i istiyormuş
Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk
Zaccardo-Taraabt takası olacakmış Fulham milan arasında
Bilmem Eskişehir li renktaşımız var mı aramızda , varsa kusura bakmasın ama insallah bu Eskişehir ilerde küme düşer . Ne itici bir takım yaa
Ligde sakatlanamaz mi bu oyuncular? Nasil bir mantik bu?
Draxler için Arsenal 37 milyon Euro teklif etmiş Schalke fesih bedeli olan 45 i istiyormuş

Draxler bu parayı eder mi bilmiyorum ama müthiş bir futbolcu.Adam ben futbolcuyum diyor.Eğer birileri birilerinin veliahtı ise Draxler gerçekten Zidane'nin veliahtıdır bana göre.
Hakan Delikanlı'nın ceza almadığı bir transfer dönemine transfer dönemi demem !!!!!!!![]()
Beles oyuncuyu duyunca hemen dünyadaki tüm kulüplerin radarina giriyor oyuncular. Dany'i bile göndermekte zorlanirken simdi 3-4 taliplisi bile var.
Bizim yönetim hic is bilmiyor ki. Sampiyonlar Ligi oynamis adami bile satamiyoruz. 3.3 milyona aldik, daha fazla zarar etmeden 3 milyona satabilirdik.
O manada söylemedim kımse sakatlanmasın oyuncu kaybetmeyelim kupa gıdebılır
HAKAN ı bilmemde yiğit fena laflar etti yönetıme