Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veysel ne oldu bi gelisme var mi… Stoper icin suan kim önde Astori mi yoksa Ranocchia mi… Baska transfer olacak mi stoper disinda...

Stoper adayları içinde şu an en önde olanı Ranocchia. Astori de adaylar arasında.

Veysel transferi, transfer dönemi sonuna kadar uzar. Veysel gemileri yaktı. Ya şimdi gelecek ve Eskişehirspor para kazanacak ya da sezon sonu beleş gelecek. Ama sıkıntı şu, Veysel gemileri yaktı yakmasına da şimdi gelmezse 6 ay top maça çıkamayacak. Çocuk da bu durumdan biraz şikayetçi.

1-2 yerli ve 1 yabancı alınarak transfer kapanır demiştim. Koray ve Oğuzhan ile yerli limiti doldu. Belki Veysel de gelebilir. Geriye kaldı yabancı stoper. Başka da olacağını sanmıyorum. Ha eğer olursa fırsat transferi olur.

arkadaşlar ontivero kiraya mı verilecek yoksa tutulacak mı kadroda

Tutabilirler, Dany ile birlikte 1 kişilik yer daha açıldı şöyle hemen açıklarsak Riera yerine Telles'e lisans, Amrabat yerine İzet'e lisans, Bruma yerine Astori veya Ranocchia ikisinden hangisi gelirse ona lisans, eh Dany gidince 1 kişilik daha yer olacak belki kadroda tutabilirler.

Stoper adayları içinde şu an en önde olanı Ranocchia. Astori de adaylar arasında.

Veysel transferi, transfer dönemi sonuna kadar uzar. Veysel gemileri yaktı. Ya şimdi gelecek ve Eskişehirspor para kazanacak ya da sezon sonu beleş gelecek. Ama sıkıntı şu, Veysel gemileri yaktı yakmasına da şimdi gelmezse 6 ay top maça çıkamayacak. Çocuk da bu durumdan biraz şikayetçi.

1-2 yerli ve 1 yabancı alınarak transfer kapanır demiştim. Koray ve Oğuzhan ile yerli limiti doldu. Belki Veysel de gelebilir. Geriye kaldı yabancı stoper. Başka da olacağını sanmıyorum. Ha eğer olursa fırsat transferi olur.

Veysel uzatacakmış oda yola gelmiş öyle diyor eskısehırlıler

Ranocchia mi Astori mi hangisi daha faydali olur...

Salih transferini Tugay Kerimoğlu kontenjanından alındı. İyi ya da kötü transfer demek bence şimdilik erken. Hele 10 maça çıksın görelim.

maç sonrası sıcak sıcak yorumlarım;

Manchini sonunda 4lü defansta karar kıldı ve son maçlardan ziyade çok daha derli toplu görüntü verdik.Manchini artık sistemle oynamaktan vazgeçmeli.İşler yavaş yavaş rayına girecek.yeterki akışına bıraksın.Yeni transferleri biran evvel monte etsin ve öylece bıraksın:)özellikle defansı.

Ve Umut Gündoğan selçuk ikilisini aynı anda oynatmalı.Ortasaha organizasyonuda tamam olacaktır.iyi günler bizi bekliyor inşallah.Lütfen karamsarlığa mahal vermeyelim.

Gencecik çocuklara hemen tukaka yapmayalım.Salih ,kabul ediyorum yalpalıyor ama aç kurtlar gibi saldırıyor.Kesinlikle kazanılmalı.Takıma bir hırs gelmeli ivedilikle.Bu gelirse kapılar açılacaktır.Çok kısa süre oynamasına karşın Emrecan sağbekte dahamı iyi ne???Sağ bekimizi buldukmu yoksa.kesinlikle bir maç 90 dak.Emrecan'ı sağ bek görmek istiyorum.mesela tokat maçı buna biçilmiş kaftan olabilir.Vallahi olacak gibi bir his var içimde.Hiç para vermeden sağ bek bulmak süper olsa gerek.İnşallah yanılmam:))

Urfalıya çok iş düşüyor.Korayı,emrecanı,semihi,tellesi iyi bir harmanlayıp ortaya şaheser çıkarabilir.Artık çalışma zamanı.

Salih yerine herkes veysel-Tarık alinmaliydi konusunda hem fikir sanırım.

Ama esesle bizim yönetim arasında problem oluştu büyük ihtimalle. .

Ranocchia mi Astori mi hangisi daha faydali olur...

ikisi hakkında en büyük güvence İtalya milli takımında olmaları sanırım. Tutar tutmaz ayrı mesele ama bir stoper yani defans oyuncusu yada önlibero için İtalya milli takımına çıkmak çok zor bir şeydir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt