Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu opsiyon olsa ne olacak gaziantep borçtan çıkamıyor yigite tenezül eden takım brumayimi satın alacak

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Herhangi bir kulüp gidip opsiyon bedelinin biraz üzerinde bir bedeli gidip ben ödüyorum. Sen bana beleşe satar gözükürsün, üstü senin derse ne olacak.

Atıyorum opsiyon 15 olsun, Fenerbahçe gidip 18-20 veriyorum der G.Antep adına alır, sonra da kalan para Antep'e kalır, oyuncu da anlaşırsa gider. :(

Iyiki Dzekoyu almak istemiyoruz

Buraki sürekli laf atiyoruz ama Dzekonun futbol zekasi Buraktan pek farki yok.

Gol atmaktan hariç pek faydasi yok onun takima.

Bir maçlık performans olarak değerlendirme. Dzeko top saklama olsun, oyun zekası olsun, son vuruş olsun Burak'da üstün bi adam. Zaten üstün olmasaydı en maaliyeti az oyuncunun bile 15 milyon fln olduğu bir takımda oynayamaz, EPL'de barınamazdı. Ama bu maç iyi değil, orası doğru.

Mancininin galatasarayinda en önemli gol silahının burak olduğunu bugün bir kez daha gördük. Istediği kadar ofsayta düşsün pas becerisi olmasın ama drogba ve umutta olmayan gol koşusu ve son vuruş becerisi var. Eğer mancinin oynatacağı oyun buysa selcuktan bile önce vazgeçilmez yerli oyuncu burak yılmaz dır bence...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapma abi buragın ne yıpratıcılığı var

Bence bu tartışma anlamsız

Cevre kontrolü duvar ozellıgı olmayan bir oyuncu burak

Topla arasını söylemıyorum bile

Sana birşey söyleyimmi Al Burak'ı FB'nin ileri ucuna koy.O zaman ne dediğimi daha iyi anlarsın.

Söylermisin bana takım olarak Burak'ı kaç pozisyona sokuyorsunda ondan şaheserler bekliyorsun???Doldur boşaltlarla sözüm ona kontraataklar yapıyoruz.Adam gibi kontraatak oyunu gerçekleştirdikmi hiç uzun zamandır.?

Yaya Toure

Bastian şıvayştayger

Arturo Vidal

Sergio Busquest

Marchisio

Xabi Alonso

Javi Martinez

Joao Moutinho

Ilkay Gundogan

Montolivo

Cabaye

De Rossi

Khedira

Matuidi

Kevin Prince Boateng

Michael Carrick

Lucas Leiva

Paulinho

Fellaini

Lars Bender

Fernandinho

Alexandre Song

Guarin

Sandro

Obi Mikel

Luiz Guztavo

Essien

Nainggolan

Pogba

Matic

Gokhan Inler

Ramires

Lassana Diarra

Yann M Vila

Fernando

Javi Garcia

Bütün önliberoları saymışsın zaten de veda edemeden ayrıldın mı ayıp ettin.

Herhangi bir kulüp gidip opsiyon bedelinin biraz üzerinde bir bedeli gidip ben ödüyorum. Sen bana beleşe satar gözükürsün, üstü senin derse ne olacak.

Atıyorum opsiyon 15 olsun, Fenerbahçe gidip 18-20 veriyorum der G.Antep adına alır, sonra da kalan para Antep'e kalır, oyuncu da anlaşırsa gider. :(

Oynamayacak adamamı verecekler o kadar parayı hani oynasa süper bir sezon geçirsa anlarımda

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok merak ediyorum aldigimiz hangi oyuncu kadroya girebilecek bana kalirsa stoper ve telles disinda kadroya giren olmaz...

ben anti melocu değilim hacı. sadece adama tanrı muamelesi yapanlara tav oluyorum. herif osursa bi daha bi daha diye tempo tutacak kitle var maalesef.

adam takımın en iyi oynayan oyuncusuyken yaşlandı gönderin diyen adama karşı savunmak lazım meloyu. benim futbol görüşüme göre, meloyu avrupanın en iyi 20 önliberosu arasına rahat koyarım abartı değil adamın kalitesi ortada. kötü oynadığında kötü oynadığını da söyledik yine söyleriz ama hakedene de hakkını vermek lazım.

Maçı açtım Adriano attı

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Sana birşey söyleyimmi Al Burak'ı FB'nin ileri ucuna koy.O zaman ne dediğimi daha iyi anlarsın.

Söylermisin bana takım olarak Burak'ı kaç pozisyona sokuyorsunda ondan şaheserler bekliyorsun???Doldur boşaltlarla sözüm ona kontraataklar yapıyoruz.Adam gibi kontraatak oyunu gerçekleştirdikmi hiç uzun zamandır.?

Sen konunun ne olduğunu bence kavrayamadım abi

Konu buragın futbolcu özellıklerının uymaması

Topla arası ıyı duvar olabılen yırtıcı biri

Buragın ayağında top tutabılme özellıgı sıfır

Böyle adamlar büyük takımlarda yer edinemez kolay kolay

Bir maçlık performans olarak değerlendirme. Dzeko top saklama olsun, oyun zekası olsun, son vuruş olsun Burak'da üstün bi adam. Zaten üstün olmasaydı en maaliyeti az oyuncunun bile 15 milyon fln olduğu bir takımda oynayamaz, EPL'de barınamazdı. Ama bu maç iyi değil, orası doğru.

Ben Dzeko'yu senelerdir izliyorum fakat oyun zeka diye birsey göremedim onda.

şans değerlendirmegi iyi bilen bir forvet ondan hariç ne özelligi var adamin? Iyi dribbling yapamiyor, sürekli kolay paslar veriyor, tembel oldugu çok maçlar oldu, futbol zekasi yok, pek iyi orta veremiyor.

Bosu bosuna Agüero, Tevez, Balotelli gibiler tercih edilmedi.

Simdik de Negredo ve Agüero.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt