Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben senin ne demek istediğini anladım fakat bu bir ölçü değil ki. Allah kelime olarak İbranice kökenlidir ve Yahudiler de ara ara kullanırlar.

Allah ibranice değil de arapça kökenli. El-İlah tan gelir. Bizim karındaştan kardeş olması gibi. Allah tanrının arapçasıdır.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Allah ibranice değil de arapça kökenli. El-İlah tan gelir. Bizim karındaştan kardeş olması gibi. Allah tanrının arapçasıdır.

Aslında Sami dillerde tanrı hep benzerdir. Mesela İbranice "Eloah". Fakat müslümanlarda Allah özel isim olarak kullanılır. Yani kavram olarak sadece İlah'ı kullanırız. Aslında daha karışık, bu konuda çok uzun araştırmalar yapmıştım. En sonunda İbranice'ye dayanıyor. :)

Yüzün olsun serbay, savunman gereken dinin, o dinin mensupları değil :)

Dinimi savunurum illa ki, sonuçta bu ister istemez misyonumuz haline geliyor fakat müslüman toplumlar yüzünden gerçekten insanlar lafı ağzına tıkabiliyor :D

Bi müslüman olarak ilk görevin bu aslında :)

Belki biraz abes olacak ama sebebi nedir? Hani sonuçta dünya üzerinde çoğunluklar hep inanan kesimlerdir, o yüzden inanmamak konusunda bir sebep aranır. Gerçi benim inanmak için kendimce sebeplerim var ama. :)

Fatih aslında ben sandığından biraz daha derin bakıyorum olaya. Nasıl mı ? Şimdi senin 100 milyar doların olsa park halindeyken başkasının gelip haşat ettiği Ferrari'n umrunda olur mu ? Olmaz. Ama yoksul bir çocuğun pazardan aldığı spor ayakkabısı çok kıymetlidir. Varlığın kıymeti ancak yoklukla anlaşılır. Ben cennette ve ya cehennemde sonsuzluk istemiyorum. Bu dünyadaki misyonumu tamamladıktan sonra yok olacağıma inanıyorum. Ve madem yok olacağım, o zaman hayatın kıymetini bilmem gerek. Her hayatın kıymetini bilmem gerek. Kendime kişisel olarak edindiğim düşünce tarzım bu ve bu düşüncenin içinde allaha içimden rol vermek gelmiyor. Umarım anlatabilmişimdir :)

Anladım seni ama çok yanlış düşünüyorsun. Yaşın kaç bilmiyorum ama şöyle 30 yaşlara dayandıkca bu hayataki zaman ne cabuk gectiğini anlıyorsun. Bu bende veya tanıdığım bir çok insanda oldu en azndan. Demek istediğim bu hayat zamana daylı gakdığımız zaman hıç bir şey. Ölümden sonra hayat olduğuna inanmıyorsun diyorsun ama bunun tam tersine bir çok ispatı varki aslında. Neyse Allah korusun yarın ölecek halin yok ya, umarım hayatın geri kalan zamanında bir U dönõş yaparsın düşüncelerinde bu konuda. Yazık olur çünkü ciddiden.

Ateist değilim belki ama bu durumdan çok canım yandı benim de. Böyle insanlar oldukça benim müslüman olarak bazen yüzüm olmuyor bir şeyler söylemeye.

Iyide ama bazıları günah işliyor diye seni bakış acın mı değiştirir? Canı yaktıysa burda bir kac îrnekle anlatlan olaylardan dolayı misali o durumda hesap faktinde acaba kimin canı yanacak gerçekden? Hayatı fazla ciddi almayın. Hayat süresine göre söylüyorum bunu. Bir insan belki maxim 100 senemi yaşar diyelim. Ebediyen sonsuzun yanında bir hiçdir bu. Bir nefes alma süresi kadar değildir bu hayat süresi.

BfLUcpuCYAAgLPW.jpg

Orda kalman dileğiyle.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rierayıda getafe felan alır herhalde

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ama ofsayta dusuyorrrrodaidaiodjaoid

Kral ikisine de bedel!

Galatasaray'ın bu sezon çok tartışılan golcüsü Burak Yılmaz son yıllardaki performansıyla Emenike ve Sow'un toplamından daha çok gol attı!

1174398-23415639-640-360.jpg
Eurosport.com.tr

Sezon başından beri sıkça eleştirilen ve son olarak kırmızı kart gördüğü Elazığspor maçının ardından eleştiri oklarının hedefi haline gelen Burak Yılmaz, son yıllardaki performansıyla göz dolduruyor.

Geçen sezonun başında yılan hikayesine dönen transfer macerası sonrası 5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a imza atan ve sarı kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamasına büyük katkı yapan Kral, sezonu da 32 golle kapatmış ve kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.

Son üç sezonda attığı 72 golle ezeli rakip Fenerbahçe'nin sezon başında 13 milyon Euro'ya aldığı Emenike ve iki sezon önce devre arasında 10 milyon Euro'ya alınan Moussa Sow'un toplamından daha fazla gol atan Burak, bu sezon da çok fazla eleşiri almasına rağmen 10 golü bulmuş durumda.

İşte üç önemli golcünün son üç sezondaki performansları;

SezonBurak Yılmaz Emmanuel EmenikeMoussa Sow

2013-2014 10 119

2012-2013 32 717

2011-2012 35 1317

Son üç sezonda Burak Yılmaz'ın Galatasaray ve Trabzonspor formalarıyla attığı gol sayısı 77'yken,Spartak Moskova ve Fenerbahçe formaları giyen Emenike'nin gol sayısı 31, Lille'den Fenerbahçe'ye Fransa Ligi gol kralı olarak gelen Moussa Sow'un ise 43.

Fenerbahçe'nin iki yıldızının son üç yılda attığı 74 golden daha fazlasını (77) tek başına atan Burak Yılmaz'ın bu performansı "Kral" lakabını ne kadar hak ettiğinin de adeta kanıtı.

Aston Villa- WBA maç özetini izledim şimdi. Lugano'nun Türkiye' de her maçta en az 2-3 kez yaptığı harekete, hakem hemen penaltıyı çalmış. Lugano' dan hiç itiraz yok. Burada olsa hakemi dövmeye kadar giderdi.

Aysala bir gram guvenim yokta manciniye guveniyorum yoksa bu yonetim transferden falan çakmıyor

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Birtek ben mi farkediyorum acaba..

Ben burak'a çok kızardım top kontrolünden dolayı ama zamanlan en azından futbol oynama isteğini farkettim.. sustum..

Selçuk'un derdi ne çok merak ediyorum ? Resmen yatıyor..

Takımın gol ortalamasının düşmesindeki en büyük pay onun koşmuyor mücadele yok pas servisi yok..

Dikkatlice izlediğinizde de Sneijder'i pas tercihlerinde kullanmıyor..

Önemli bir pozisyonda Sneijder gibi bir yetenek dururken pas tercihini daha kötü durumda olan Umut'a verdiğinde tv'yi çoktan kapatmıştım..

Yatacaksan defol git kardeşim..

Tipik türk futbolcu 1 bilemedin 2 sene oyna ömür boyu yat mantığı..

Sırf bu yüzünden de Arda'ya inanılmaz saygı duyuyorum.. Burda belki daha fazla para alırdı ama o çalışmayı tercih etti , Hergün daha da fazla katarak gidiyor..

Türk oyuncu kısıtlaması getireceksin takımlarımıza hatta Türk yönetici kısıtlaması da getireceksin..

TFF başkanını bile yabancı yapacaksın.. Bu değeri beş para etmeyen Türk futbolcular varken ne Avrupa'da başarı gelir ne de bir sistem oturtabiliriz..

Dün maçın tekrarını izledim gece. Takımı beğendim bu sefer. Iyi oynadılar.

Ben Salih'i de çok beğendim ilk yarı. Neden eleştiriliyor anlamadım.

Ilk yarı çizgide gidip geldi durmadan, depar attı, boşa çıktı vs. Iyiydi.

Ikinci yarı forvet oynadı zaten, sayılmaz. Ben begendim Salih'i

Stoper sorununu çözmemiz lazım artık.

Chedjou bildiğin balon çıktı. Yani o kadar bonservis verdik, Fransa'nın en iyi stoperi seçilmiş falan hepsi hikaye

Ujfalusi'nin tırnağı olamazlar. Bize öyle bi stoper lazım.

Dün maçın tekrarını izledim gece. Takımı beğendim bu sefer. Iyi oynadılar.

Ben Salih'i de çok beğendim ilk yarı. Neden eleştiriliyor anlamadım.

Ilk yarı çizgide gidip geldi durmadan, depar attı, boşa çıktı vs. Iyiydi.

Ikinci yarı forvet oynadı zaten, sayılmaz. Ben begendim Salih'i

Sabrinin bile çoğukez uyduğu pas trafiğinin çok çok uzağına kalıyor..Tıpkı Umut gibi sırıtıyor takımda ..Çok istekli,fiziği iyi ama hantal bir adam..Yineliyorum bu çocuktan en iyi stoper olur hadi bilemedi sağ bek..Orta sahada falan oynatamk ona da eziyet bize de ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt