Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu devre arası fatih terimin aldığı çöpleri temizlemekle geçti. Amrabat dany riera özellikle amrabat elimizde patladı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sabrinin bile çoğukez uyduğu pas trafiğinin çok çok uzağına kalıyor..Tıpkı Umut gibi sırıtıyor takımda ..Çok istekli,fiziği iyi ama hantal bir adam..Yineliyorum bu çocuktan en iyi stoper olur hadi bilemedi sağ bek..Orta sahada falan oynatamk ona da eziyet bize de ..

Sag bek performansindan bahsediyorum zaten. Ilk yari begendim sahsen.

Ikinci yari ileri cekti Salih'i, kapasitesi yetmedi.

Sag bek olur mu acaba diye dusunurken, orta saha hatta forvet oynatmanin anlami yok.

Ama ileri geri durmadan calisti cocuk. Bindirmeler yapti durmadan. Ben begendim dun

Başka napsın Şükrü'cüğüm ? Emre Can'a ÖSS için Mat 1 mi çalıştırsın ? Muslera sakatken kaleye mi geçsin ? Bir forvet için gol atmaktan başka katkısı yok demek nasıl bir kafanın eseri ? :D

Katki derken Drogbanin geçen sezon bizim takimimiz için yarattigi gol sanslar mesela.

Artik futbol degisti haci, sen senelik 8m euro vermek istiyorsan böyle oyunculara gol atmaktan daha çok katki yapmalilar, diger takim arkadaslar için gol sansi yaratmak, futbol zekasi iyi olmasi lazim.

Senin dedigin sey ancak Umut ve Burak gibiler geçerli.

Stoper sorununu çözmemiz lazım artık.

Chedjou bildiğin balon çıktı. Yani o kadar bonservis verdik, Fransa'nın en iyi stoperi seçilmiş falan hepsi hikaye

Ujfalusi'nin tırnağı olamazlar. Bize öyle bi stoper lazım.

Fransanın fotomacında secilmiş ya.

Ujfalusi gereğinden fazla abartiliyor forumda. O sene Hakan Eboue'de formdaydi, Takim öyle bir hücum savunması yapiyordu ki geridekilerinin yukunude aliyorlardi. Ayrıca o sene ligdeki en iyi rakibinin forveti Bienvenuydu.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ujfalusi gereğinden fazla abartiliyor forumda. O sene Hakan Eboue'de formdaydi, Takim öyle bir hücum savunması yapiyordu ki geridekilerinin yukunude aliyorlardi. Ayrıca o sene ligdeki en iyi rakibinin forveti Bienvenuydu.

Ve trabzonspordan Burak yilmaz di :-)

Eboue ve özellikle Hakan o gittikten sonra dibe vurmaları hakkında ne düşünüyorsun.

Çok katılmıyorum buna. Ujfalusi savunmayı yönettiği için Eboue ve Hakan daha formda gözüküyorlardı. Şimdi bizim beklerin aklı hep savunmada, hücumu düşünemiyorlar. Özellikle süper final de Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldığımız maçı hatırla, hiç pozisyon vermedik. Çünkü savunmayı o kadar iyi yönetti ki Ujfa, şimdi öyle bir maça çıksak bu savunma ile direk direncimiz kırılır. Chedjou savunmayı yönetebilme başarısını deplasmanda ki Juve maçında gösterebildi sadece, bu nedenle sıkıntı yaşıyoruz.

1:11:00'dan sonra oğuzhan oyunda

[media]https://www.youtube.com/watch?v=65fDexw0uUs[/media]

Çok katılmıyorum buna. Ujfalusi savunmayı yönettiği için Eboue ve Hakan daha formda gözüküyorlardı. Şimdi bizim beklerin aklı hep savunmada, hücumu düşünemiyorlar. Özellikle süper final de Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldığımız maçı hatırla, hiç pozisyon vermedik. Çünkü savunmayı o kadar iyi yönetti ki Ujfa, şimdi öyle bir maça çıksak bu savunma ile direk direncimiz kırılır. Chedjou savunmayı yönetebilme başarısını deplasmanda ki Juve maçında gösterebildi sadece, bu nedenle sıkıntı yaşıyoruz.

Juve macında saeece iyi oynadı ama orda bile 2 gol yedik. Bide o macda cümle alem ile geriye ceiilmiştik. Chedjou liderlik yapamıyor maalesef ve hic yapmamış anlaşılan .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt