- 27 Ocak 2010
- 139.515
- 105.865
- 5.648
[media]https://www.youtube.com/watch?v=dT1VbCRQ3-Q[/media]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun yok zaten. Ama kendi söylemlerine göre önce takımla görüşüp izin istiyorlar etik olsun diye. Kendileriyle çelişmişler onu diyorum.
Şu antebi yenseydik çok daha iyi başlardık lige... Haketmedik belki ama kötü oyunla oynayıp kazandığın maçlar şampiyon yapıyor zaten...
Eskisehir koyarsa bu hafta Bursa'yı yenersek 7'ye düser,haftaya Sivas'a gidiyolar bi de onlar koysa biz yine içeride Eskisehir'le oynuyoruz yendik mi 4'e düşer,umut fakirin ekmeği iste...![]()
Eskisehir koyarsa bu hafta Bursa'yı yenersek 7'ye düser,haftaya Sivas'a gidiyolar bi de onlar koysa biz yine içeride Eskisehir'le oynuyoruz yendik mi 4'e düşer,umut fakirin ekmeği iste...![]()
Dediğin gibi giderlerse ilk 5 e zor girerler![]()
Nasıl topçu,biraz bakayım dedim Google'dan agresif bir adama benziyor...
Koray iki sene sonra Semih'in seviyesini yakalarsa, sizce 7m verip geri alir mi?
Bilmiyorum ben de izlemedim pek İtalyan basını yazmış. Gerçi ŞL'de oynamış bu sezon belki hiçbir alternatif kalmadıysa lig için istemiş olabiliriz. Zenit'ten ayrılmak istiyormuş.