Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=dT1VbCRQ3-Q[/media]

Sorun yok zaten. Ama kendi söylemlerine göre önce takımla görüşüp izin istiyorlar etik olsun diye. Kendileriyle çelişmişler onu diyorum.

Sene sonunda alacağın adam için neden klübünden izin alsınlar ki . Hadi istediler diyeyim klüp izin verir mi ? Antep başkanın aptallığı işte. Böyle tipler yönetici oluyor . Fifa kurallarından habersiz beyinsiz adamların yönettiği klüpler biir süre sonra ekonomik sıkıntılarla yüzleşiyor.

Şu antebi yenseydik çok daha iyi başlardık lige... Haketmedik belki ama kötü oyunla oynayıp kazandığın maçlar şampiyon yapıyor zaten...

Eskisehir koyarsa bu hafta Bursa'yı yenersek 7'ye düser,haftaya Sivas'a gidiyolar bi de onlar koysa biz yine içeride Eskisehir'le oynuyoruz yendik mi 4'e düşer,umut fakirin ekmeği iste...:)

Gaziantep ile bu kadar iyi ilişkiler kurmuşken Cenk ve Muhammed'i kapmalıyız. Cenk'e şu an teklif versek gözü kapalı verirler. Cenk'in sene sonuna Beşiktaş ile anlaşmış olma ihtimali bile çıldırttı adamı. Sene sonuna da Muhammed'i alırız.

Tellese baroni senin için real e chalsea ye gider buraya gelmez dedi diye sordular Galatasaray onlardan aşağı bi takım değil diye cevap verdi kapaklar baroniye :)

Eskisehir koyarsa bu hafta Bursa'yı yenersek 7'ye düser,haftaya Sivas'a gidiyolar bi de onlar koysa biz yine içeride Eskisehir'le oynuyoruz yendik mi 4'e düşer,umut fakirin ekmeği iste...:)

Ben eskisehirde berabere kalirlar sivasi yenerler diye dusunuyoum. Carlos babalari bir guzellik yapar suphem yok.

Nasıl topçu,biraz bakayım dedim Google'dan agresif bir adama benziyor...

Bilmiyorum ben de izlemedim pek İtalyan basını yazmış. Gerçi ŞL'de oynamış bu sezon belki hiçbir alternatif kalmadıysa lig için istemiş olabiliriz. Zenit'ten ayrılmak istiyormuş.

Neto reyistir ya

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

umut fakirin ekmegi ama o 2 macta da puan kaybetmeleri normal olan zaten, her ne kadar bir sekilde bu tip maclari hep kazanmis olsalar da bu sene

7 milyon geri alma opsiyonu. 2.5 sene icinde

puan farkı işine yanlış bakıyoruz, önemli olan aynı fikstürlerde 2 takım kaç puan kaybedecek sezon sonuna kadar, içerde konyayı biz de yendik , antepe fener de gidecek kaç puan alır göreceğiz, biz eskişehirle berabere kalmıştık fener kazanırsa avantajı büyük , 18. haftanın 9 tanesini aynı fikstür olarak oynamışız fenerle 4 puan fazla almışlar bizden, biz bursa maçından sonraki 8 hafta , fenerin 8 puan kaybettiği fikstürü oynayacağız mesela çok önemli , tabi içerde antalya-rize gibi takımlara bıraktığımız puanları fener bırakmaz mesela o da onların avantajı

Çeptalk

Koray gibi adami tr de almaya calissan kapiyi 10 dan asai acmazlar dortmundda yetismis adami 2.5 e almisiz hala begenmeyen var..begenmeyecekseniz transfer yapmayalim beyler

Bilmiyorum ben de izlemedim pek İtalyan basını yazmış. Gerçi ŞL'de oynamış bu sezon belki hiçbir alternatif kalmadıysa lig için istemiş olabiliriz. Zenit'ten ayrılmak istiyormuş.

Şampiyonlar liginde oynamışsa sanmıyorum böyle bir hamle yapacağımızı,ama sağdan soldan biraz bakayım dedim baya beğenilen bir topçuymuş bu Neto...

Kurt Zouma > Chelsea

Faouzi Ghoulam > Napoli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt