Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan bu dany hala idmanda

B_649e2103e7dc0b09b0755ca5010f4733.jpg

Yazik adam nereye gitsin kar kiş belki bursa macinada yazarlar ona değil onu oynatan Manciniye anlam veremiyorum.

keşke balanta biraz daha uzun boylu olsaydı semih ile birlikte baya kısa kalırlar. zaten hava topu zaafımız var

scouting akıyor resmen ama futbolcuların gelişim göstermesi açısından yanlış ülke malesef bakalım neler olacak

Football manager de ki oyuncular gercek hayatda da cok iyi oluyorlar. Balanta 10 milyona alabilirsek iyi is yapmis oluruz

Öyle diyorsun da Hacı,miilet gitsin diyor leş diyor çöp diyor,nasıl yapalım?:redface:

Onun yaşında olan ve kıskananlardır veya ön yargılı konusu. Emre ilerde bu takımın beyni olacak büyük ihtimalde bence. Yeterki fiziki geliştirsin kendisini ve mac tercügesi edinsin.

Arda GSTV canlı yayınında şu an.

93 dogumlu bir adam ujfalusi etkeni yaratmaz defansa. yanlis hamle olur

Benim anlamadığım nokta şu. Biz neden her sene stoper yaşı ilerlemiş oyuncu alıyoruz. Bahanemiz ne '' Tecrübeli stoper alırsak Semih de tecrübe kazanır. '' Tamam ama Semih 2.5 senedir A takımda oynuyor. Ligi geçtim, Şampiyonlar Liginde kaç tane maça çıktı? 2.5 sene içinde 100 küsür maça çıkan biri ister istemez kendini geliştirir. ( Genç oyuncu için diyorum. ) Semih de Allah var iyi oynuyor.

Yani genç yabancı stoper alsak ne kaybederiz? Tecrübeli stoperin yapacağı katkıyı niye genç stoper yapmasın? Balanta mesela. Bu çocuğu 2-3 kez izlemişimdir. Teknik biraz zayıf, süratli, kademe anlayışı iyi, ters kademesi iyi, hava toplarında etkili olan biri. Eksikleri var ama kendini geliştirebilecek biri.

scouting akıyor resmen ama futbolcuların gelişim göstermesi açısından yanlış ülke malesef bakalım neler olacak

şimdi yabancı kontenjanı olmasa şu balantayı rahat rahat alıp yavaş yavaş gelişimini sağlardık ama tüp kafalılar yüzünden alamıyoruz böyle genç yetenekleri. sonra da bu ülkeden neden porto gibi takım çıkmıyor derler

astori ranocchia balanta. gel de birini seç , herbirinin ayrı bi cezbedici yönü var kararsız kaldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt