Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalniz bu salihi kimse begenmiyor ama mancini nin turkiyede en cok gozune batan iki oyuncudan biriymis biri semih biri salih. Anlasilan cok sey bekliyor bu cocuktan bence sabredilmeli. Gencecik cocuklari hemen cop falan diye nitelendirmek cok yanlis. Selcugu susu busu 19 20 yasinda neymis ki bunlari hemen tu kaka yapiyorsunuz. Onemli olan potansiyeli ortaya cikarmak. Bunun icinde iyi bir hoca var gibi en azindan buna niyetli mancini sabretmeli;)

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İzet------Sneijder-------Neymar

-----------Drogba--------------

çok fena olur.bruma olsa izet'in yerinde bruma oynardı

Engellilere yatırım yapılmış olabilir istanbulda ama bana göre çok yetersiz.

Metrobüs duraklarının bir çoğunda engelli vatandaşların girebilmesi için asansör sistemi yok yeni yeni yapıyorlar yapılması elbet güzel ama engelli bir vatandaşın metrobüse binme ihtimali yok denecek kadar az.

Dün başıma gelen olayı anlatayaım görme engelli vatandaşların yolda rahat yolunu bulabilmesi için sarı tırtıklı zemin yapıldı bilmeyen yoktur sanırım dün azıcık yağmur yağmıştı yürürken o sarı zemine bastım tek ayağımla düşüyordum o kadar kaygandı ki görme engelli vatandaşlar nasıl onun üstünde yürüyebilecekler bunu düşünmek bu kadar zor mu acaba başka malzeme kullanılamaz mıydı acaba?

Çok gerideyiz o konuda gerek imkanlar olsun gerek insanların engelli vatandaşlara bakış açısı olsun cidden kötü durumdayız.

3e819001-8ecf-4698-aa13-9f95009c7199.jpg

Dany'i göndermeyi becerebilirsek Neymar'ın gelmesi de sürpriz olmaz. Tabi bir çok maç kadro dışı kalır, çünkü yabancı sınırı var.

Ranocchia yarım sezon için 2.5m€ astori bonservis için 10m€ konuşuluyor. Doria yı 15e filan almak en mantıklısı olur. Tabii 15e verirlerse..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ranocchia yarım sezon için 2.5m€ astori bonservis için 10m€ konuşuluyor. Doria yı 15e filan almak en mantıklısı olur. Tabii 15e verirlerse..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tarihimizde en pahalı transferi olur oda stoper icin...Imkansız bence.

neymari ikna ederiz de Barcelona acaba kiralik verir mi orasi var...

Neymarin bize gelmek isteyeceginden hic süphem yok.

20 milyon eurolar felan bizim için çok zor.Defans oyuncusuna o kadar para verilmesine karşıyım ama İtalya dan transfer yapamazsak en azından Balanta olabilir.

Bu balantayı hiç bilmiyorum vallahi. Baltayı hatırlıyor ismi bana biraz:DD şaka bir yana nerde oynuyor bu?

Doria imkansiz, Astori'yi kiralik vermiyorlar. Ranocchia alinacak bence kiralik olarak..

Driao transferi çok zor arkadaşlar. Eurosport'un haberi doğru olabilir ama bunlara pek güvenmeyin. Fotomaç'tan farkları yok. Diyeceğim şu, umutlanmayın Doria için. Botafogo'nun istediği rakam 17 milyon Euro. Bu parayı peşin istiyorlar.

Abi bu dönem içerisinde hiç Dede ile temasımız oldu mu? Doria 'ya 15 istiyorlarsa ve hala görüşmeler varsa bizimkiler stoper için 9-10 civarı bir parayı gözden çıkarmış demektir.Dede de bu paralara bitmez mi? Son zamanlarda izlemedim ama izlediğim maçlarda sağlam bir görüntüsü vardı.

Stoper-Koray-Telles 3 lü ŞL listesine eklenmeli ama gene kanatsız şl maçları :(

Ah Bruma ah :(

Ya ayıptır söylemesi ama başkanda bok gibi para var. Doriayı hediye etse sanki bir şey olacak. 20 milyon nedir yani . :oops:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt