Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doria bence dunyanin en iyi stoperi olur 2-3 sene icinde. 1 kere sans eser izledim ama agzim acik kaldi sonra arastirdim. Alma ihtimalimiz sifir baskan elini cebine atmadikca :)

doria iyi oyuncu ama gelmez muhabbeti yapmayın artık alex telles bile real madrid galatasaray arasında çok büyük farklar yok artık dedi cl de oynuyoruz avrupa takımıyız gelebilir yani neden olmasın ayrıca iyi ücretler veriyoruz yıllık

doria iyi oyuncu ama gelmez muhabbeti yapmayın artık alex telles bile real madrid galatasaray arasında çok büyük farklar yok artık dedi cl de oynuyoruz avrupa takımıyız gelebilir yani neden olmasın ayrıca iyi ücretler veriyoruz yıllık

Oyuncu gelebilir de bonservisi çok fazla.Defans oyuncusuna bu paraları vermezler Chedjouya bile 7 verdiğimizde salladılar durmadan.

En iyi ihtimal Astori gelir daha fazlasını hele böyle 15-20 milyonluk adam beklemeyin sonra adını bile zor duyduğumuz bir adam gelirse üzülürsünüz.

Bir de mümkünse stoper sol ayaklı olsun.

:( romatizmam azdı yine.doria hayal olarak kalır

Ranocchia cok fazla begenilmiyor galiba burada, adam tas gibi stoper.. Telles'te tutarsa defansa sadece sag bek gerekir yeni sezon icin

salih dursun'dan yol olmaz, sabriyi biliyoruz zaten, eboue'nin emeklilik vakti geldi de geciyor..

Ya ayıptır söylemesi ama başkanda bok gibi para var. Doriayı hediye etse sanki bir şey olacak. 20 milyon nedir yani . :oops:

Baskanin ne kadar parasi var yok bilmiyorum ama, sizin financial fairplay kurallarindan haberiniz yok galiba? Klup baskanlarinin eline cebine atmasiyla olmuyor artik bu isler, FIFA yasakladi.

doria için ünal aysal ve ali sabancı 7 milyon avro civarı bi bağış yapsın,bi sponsor falan bulsunlar,geri kalanını kulüp verir.

Astori, Balanta, Doria, Ranocchia, Rhodolfo

Adi bizle gecen Stoper adaylari

Hepsini taniyan biri bi siralama yapabilir mi iyiden kötüye?

Ranocchia cok fazla begenilmiyor galiba burada, adam tas gibi stoper.. Telles'te tutarsa defansa sadece sag bek gerekir yeni sezon icin

salih dursun'dan yol olmaz, sabriyi biliyoruz zaten, eboue'nin emeklilik vakti geldi de geciyor..

B.sagna en mantıklısı olur. Sözleşmesi bitiyor sezon sonunda şimdiden anlaşılması lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oyuncu gelebilir de bonservisi çok fazla.Defans oyuncusuna bu paraları vermezler Chedjouya bile 7 verdiğimizde salladılar durmadan.

ranocchia bence çok iyi bir stoper iddia ediyorum uçurur bizi ama fiyatlar önemli gerçekten 2 milyon euro istiyomuş yıllık eğer bonservisiyle geliyosa verilir kiralık oyuncu pek sağlam olmuyo

doria için ünal aysal ve ali sabancı 7 milyon avro civarı bi bağış yapsın,bi sponsor falan bulsunlar,geri kalanını kulüp verir.

Açıkçası ben drogba ve sneijder transferlerinde başkan kendi cebinden biraz para vermiş gibi hissediyorum. Olabilir yani.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt