Kamil Meric
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2011
- 9.354
- 686
- 1.398
![]()
bize böyle defans lazim tuttumu birakmayan
Yanlış yerden tutmuş yanlız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
bize böyle defans lazim tuttumu birakmayan
Gelen oyuncular:
Hajrovic
Telles
Umut Gündogan
Salih Dursun
Ontivero
Koray
<Galiba Stoper>
Giden oyuncular:
Riera
Amrabat
Bruma
Dany daha belli degil.
Renktaş ben Semih'i hiç beğenmiyorum. Çok kolay çalım yiyor.
Sen eboue ile semihi karıştırdın galiba
Yahu Arkadas bunlar nasil Egitim aliyor Anne Baba'dan? Ben zilyon yildir Almanya'da yasiyorum ve gayet de iyi Türkce konusuyorum, dört dörtlük Almancamin disinda. Hani bunlarin Almancasi da genelde iyi olmuyor, örnegin Mesut Özil. Ne Türkceyi dogru düzgün konusabiliyor, ne de Almancayi. Yatsin kalksin Allah Dua etsin ki ona bu Yetenegi vermis.
erdin demir transferi ne oldu beyler bilgisi olan var mı ?
doria ve guarini alırsak çok iyi olur
sorun defanstan çok orta sahada selçuk ölmüş resmen
ne defansa yardımı var ne ofansa sadece al ver başka birşey yok
mancini büyük bir ihtimal kanat sistemini kafadan sildi
zaten burak - drogba beraber oynatmak istiyor
guarini alırsak gerçekten takım oturur
Veysel'in alacagı hala ödenmemis,3 gün icinde ödenmezse serbest kalacak ama sırf biz belese almayalım diye son gün ödemesini yaparlar..
Ödendi diye açıklama gelmiş. Sabah'ta yazıyor. Kulüpte kaldı demişler.
bu genelde cevreye bakar ve aile arasinda ne kadar türkce konusulduguna bakar ve ayrica koray soy ismi günter büyük ihtimal babasi ve ya annesinden birisi alman bu onun icin dahada zorlasiyor türkce iyi konusmak
Guarin + Ranochhia alsak chelsea'yi eleriz.
hadi korayi gectim, diger gurbetci futbolcularin türkcesini duydukca ben karsilarinda utaniyorum, sonra da ayni futbolcunun almanca röportajina bakiyorsun, eh bi o kadar da lesh almanca konusuyor, yani ne bileyim, sabah aksam top'a vurmaktan baska bisey yapmamislar herhalde. Tamam Futbolcu olabilirsin, milyonlari kazanabilirsin, ama biraz da egitimli ol be kardesim. Her Lisan bir Insan demektir, ama bizimkiler iste Emre Colak vari, Antrenmana gidip gelirler, onun disinda da Call of Duty'de Adam öldürürler...
En iyi Örnek Mesut, Türkcesi de Almancasi da b.k gibi.