Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BfOSOLhIcAA7vhs.jpg

bize böyle defans lazim tuttumu birakmayan

Yanlış yerden tutmuş yanlız :playful:

erdin demir transferi ne oldu beyler bilgisi olan var mı ?

doria ve guarini alırsak çok iyi olur

sorun defanstan çok orta sahada selçuk ölmüş resmen

ne defansa yardımı var ne ofansa sadece al ver başka birşey yok

mancini büyük bir ihtimal kanat sistemini kafadan sildi

zaten burak - drogba beraber oynatmak istiyor

guarini alırsak gerçekten takım oturur

Yahu Arkadas bunlar nasil Egitim aliyor Anne Baba'dan? Ben zilyon yildir Almanya'da yasiyorum ve gayet de iyi Türkce konusuyorum, dört dörtlük Almancamin disinda. Hani bunlarin Almancasi da genelde iyi olmuyor, örnegin Mesut Özil. Ne Türkceyi dogru düzgün konusabiliyor, ne de Almancayi. Yatsin kalksin Allah Dua etsin ki ona bu Yetenegi vermis.

bu genelde cevreye bakar ve aile arasinda ne kadar türkce konusulduguna bakar ve ayrica koray soy ismi günter büyük ihtimal babasi ve ya annesinden birisi alman bu onun icin dahada zorlasiyor türkce iyi konusmak

Yok canım daha neler

Muslera

Semih ranocchia koray

Eboue melo telles

Guarin selçuk

Sneijder

Drogba burak

Sent from my iPhone using Tapatalk

erdin demir transferi ne oldu beyler bilgisi olan var mı ?

doria ve guarini alırsak çok iyi olur

sorun defanstan çok orta sahada selçuk ölmüş resmen

ne defansa yardımı var ne ofansa sadece al ver başka birşey yok

mancini büyük bir ihtimal kanat sistemini kafadan sildi

zaten burak - drogba beraber oynatmak istiyor

guarini alırsak gerçekten takım oturur

3 5 2 de kanat olmuyor zaten ki bunu oynatacak bu belli oldu

3-5-2 oynarsak defansın solunda Hakan Balta yerine Koray oynasın

Veysel PAF takımla çalışıyrmuş... MArt ya da Mayısa kadar da çalışacakmış....

bu genelde cevreye bakar ve aile arasinda ne kadar türkce konusulduguna bakar ve ayrica koray soy ismi günter büyük ihtimal babasi ve ya annesinden birisi alman bu onun icin dahada zorlasiyor türkce iyi konusmak

hadi korayi gectim, diger gurbetci futbolcularin türkcesini duydukca ben karsilarinda utaniyorum, sonra da ayni futbolcunun almanca röportajina bakiyorsun, eh bi o kadar da lesh almanca konusuyor, yani ne bileyim, sabah aksam top'a vurmaktan baska bisey yapmamislar herhalde. Tamam Futbolcu olabilirsin, milyonlari kazanabilirsin, ama biraz da egitimli ol be kardesim. Her Lisan bir Insan demektir, ama bizimkiler iste Emre Colak vari, Antrenmana gidip gelirler, onun disinda da Call of Duty'de Adam öldürürler...

En iyi Örnek Mesut, Türkcesi de Almancasi da b.k gibi.

Bi top havada kaç kez yön değiştirir?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=SyvpLntZ1JA[/media]

*guarin

Sent from my iPhone using Tapatalk

hadi korayi gectim, diger gurbetci futbolcularin türkcesini duydukca ben karsilarinda utaniyorum, sonra da ayni futbolcunun almanca röportajina bakiyorsun, eh bi o kadar da lesh almanca konusuyor, yani ne bileyim, sabah aksam top'a vurmaktan baska bisey yapmamislar herhalde. Tamam Futbolcu olabilirsin, milyonlari kazanabilirsin, ama biraz da egitimli ol be kardesim. Her Lisan bir Insan demektir, ama bizimkiler iste Emre Colak vari, Antrenmana gidip gelirler, onun disinda da Call of Duty'de Adam öldürürler...

En iyi Örnek Mesut, Türkcesi de Almancasi da b.k gibi.

kesinlikle mesut berbat birde bu adama almanya integration ödülü verdiler buna ben daha cok gülüyorum mesela nuri nin almancasi ve türkcesi cok iyi ,ama korayin almancasida cok iyi, bildigim kadariyla abitur yapiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt