Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim selçuğa düşmanlığım karekteri insanı özelliklerine değil benim düşmanlığım futboluna bu adam 2 sezondur oynadığı top ortada

bence asıl düşmanlığa selçuğa kötü oynadığında kötü oynadığını söylemeyip farkı bahanelerin arkasına saklanarak siz yapıyorsunuz.

Ben Selçuk iyi oynuyor dedim mi ki? Yabancı sınırı kalktı, Guarin vs. geldi ben hala Selçuk mu diyorum yoksa? Ama Umut'un yarın çıkıp Selçuk'u kesmesi diye bir durum yok. Benim lafım bunaydı. Umut'ta kumaş var ama daha ceylan yavrusu gibi; ki bu çok normal 2.ligden direk bize geldi.

Denize düsen yilana sarilir hesabi, Dany oynasin 1 mac sonra yine Chedjou daha iyi dersiniz :D

yok öyle demem . chedjouyu yarim sezon izledim ve begenmedim . dany kadar extra özelligi yok

chedjou'nun acikcasi extra bir özelligini görmedim. hata konusuna gelince , hatayi ikiside yapiyor .

sonuncta dany chedjoudan bize daha yararli . ikiside sonuncta avrupada top

kulüpler arasina girmek isteyen galatasarayimizin topcusu degil . Hedefimiz

sampiyonlar ligi ceyrek ve yari final ise daha iyi stoperlere ihtiyacimiz olacak , yanliz dany yerine chedjouyu

göndersek daha iyi olur demek istedim .

Galatasaray SK (Süper Lig)

Teknik Direktör: Roberto Mancini

_____________________Muslera____________________________

__________Koray______Transfer______Semih________________

___Salih_________________________________Telles______________

________________Melo_____Selcuk____________________

___________Hajrovic__________Sneijder___________________

____________________Burak____________________________

Salih lesh oglu lesh...

Sabriden bile beter.

Biz bu cocugu neden hic denemiyoruz? Ciksin antrenmanlara A takimla?

BfPVF_zCEAAdyzB.png

[media]https://www.youtube.com/watch?v=r5XuoVCmCao[/media]

Brezilya liginde ne varsa toplasak ozaman.

Adryan da var..

#

U19 henüz erken baya.. A2'ye yükselmeli.. Mancini'ye gösterirler zaten iyi adamsa.

neden erken olsun ki? iyi oyuncuysa çuk diye oturmasi lazim.. 17 olsa bille oynasin yavas yavas son 10dk son 20 dk derken bakmisin ilk 11de cikmis.. bu imkanlari saglamak lazim bazen bazi oyunculara..

Keşke söylediğin kadar kolay ve basit olsa...balta-semih-ujfa-eboue defansi cok az pozisyon veriodu+az gol yemistik.neden?Çünkü muazzam bir takım savunmamız var idi..

İki forvetten biri Elmander idi, Sneijder yerine de genellikle Engin oynuyordu...Takım savunması adına bunlar şimdikine göre olumlu yönde farklılıklardı (Elmander in olmadığı her maç orta saha çöküyordu, Engin o kadar önemli değildi bence)...Ancak ben Ujfalusi faktörünün bundan daha önemli olduğunu düşünenlerdenim...Kaldı ki Melo-Selçuk da o sezon hücuma çok fazla katılabiliyorlardı...

LEANDRO MOURA, scout ekibimiz takip etmeli..

Muslera

Hamid Semih Koray Telles

Selcuk Melo Umut

Hajro Snayder

Drogba

Boyle bir kadro lig için olabilir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt