Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu kayseri maçını atlatırsak ardından acil bir şekilde forvet + Sol bek almamız lazım.

Transfer sezonunda el alem çatır çatır adam alsın sen yat ondan sonra da şu maçı bi atlatırsak..

Kiminle atlatacaz eren le mi sinanla mı..

Daha ligin ilk maçında derbeder olacaz besbelli

Başakşehir bjk inanılmaz etkili oynuyorlar adamlar makine gibi biz bu kadroyla zor yarışta kalırız

Son düzenleme:
Transfer sezonunda el alem çatır çatır adam alsın sen yat ondan sonra da şu maçı bi atlatırsak..

Başakşehir bjk inanılmaz etkili oynuyorlar adamlar makine gibi biz bu kadroyla zor yarışta kalırız

Bjk makina gibi mi?

Bi kendine gel sabahtan beri olumsuz olumsuz yazıyosun.
2-3 transfer lazım,onun dışında kadron iyi.

Bir güven takımına be kardeşim.

Bjknin bi b.k oynadigi yok. Biz saçmalamazsak altımızda kalmaya devam ederler

Kargalar mı makine gibi? :asd22:

Imparator ve aslanları makineyi gösterecek. Transfer olmazsa bile şampiyon oluruz bu kadroyla.

erken uyuyacagım.yarınki maçda gözümde real madrid maçı kadar büyüdüğü için izlemeyeceğim,2 saati bi yerde geçirmeye calısıcam.maicon,fernando,gomis yok.cüneyt cakır var,daha ne olsun...

Allah sabır versin hepinize bu sezon,bu hakemlerle.basaksehiri destekleme moduna gireceğiz diye üzülüyorum en çok.yazık oldu.

erken uyuyacagım.yarınki maçda gözümde real madrid maçı kadar büyüdüğü için izlemeyeceğim,2 saati bi yerde geçirmeye calısıcam.maicon,fernando,gomis yok.cüneyt cakır var,daha ne olsun...

Allah sabır versin hepinize bu sezon,bu hakemlerle.basaksehiri destekleme moduna gireceğiz diye üzülüyorum en çok.yazık oldu.

sen git biz tutarız nöbeti. Ahmed musa gelince uyandıracağım seni.

Ya ben başka ligi izliyorum herhalde..

Ne şampiyonluğu bu kadro 3. Olamaz kendimizi kandırmayalım

Bayiliyorum bu resime. Forumda kullanmaya cok firsat olusuyor.

DTpj3vkXkAA-Hc4.jpg

Sergen maçtan ümidi kestiyse şansımız yüksek.

Asamoah-Ahmed Musa olmazsa, o ayarda veya yakın başkaları olur, illa ki olmalı (Sağlam bir 8 de lazım bana kalsa); yoksa geçmiş olsun...

Terim ister de alınmazsa adama yazık; yok Terim ''Alınmasa da olur, ben eldekilerle hallederim'' diyorsa, fena halde yanıldığını gördüğünde iş işten geçmiş olacak...

Futbolun tillahı birinin (İsmini hatırlayamadım) ''Bir takıma TD ün etkisi en fazla % 20 dir'' sözü Futbol Dünyasında kabul görmüştür. Terim' in en iyi olduğunu kabul etsek dahi, daha iyi kadrolara sahip Güneş ve Avcı da sıfır etkiye sahip değiller hani müsadenizle...

[FONT=&quot]Scout ekibinin önerdiği forvetlerin içinden [/FONT]Ahmed Musa[FONT=&quot]'yı seçen Fatih Terim, hafta içinde Abdurrahim Albayrak ve Mustafa Cengiz'le görüşecek. [/FONT]Ahmed Musa[FONT=&quot]'nın satın alma opsiyonuyla kiralanması bekleniyor. (BiP Spor)

[/FONT]
[FONT=&quot]Gomis ve Eren'e alternatif arayan Galatasaray, Leicester City'de forma giyen [/FONT]Ahmed Musa[FONT=&quot]'yı bitirmeye çok yaklaştı. Yetkiyi alan menajer Ahmet Bulut'un perşembe günü İngitere'ye gittiği ortaya çıktı. (Sabah)

[/FONT]
[FONT=&quot]CSKA Moskova, Leicester City'de düşünülmeyen [/FONT]Ahmed Musa[FONT=&quot]'yı 5 milyon Euro karşısında kadrosuna katabilir. Görüşmelerde sona yaklaşıldı.

Bit yavrusu ts de salçaymış musa kardeşimize[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt