Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Hiç gözüme çarpmadı açıkçası.Neresi ıyi kaç tane hamle hatası yaptı
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç gözüme çarpmadı açıkçası.Neresi ıyi kaç tane hamle hatası yaptı
Emre ve Arda yı almak lazımdı...
Ben sayamadım kaç tane yaptıHiç gözüme çarpmadı açıkçası.
Şu kayseri maçını atlatırsak ardından acil bir şekilde forvet + Sol bek almamız lazım.
İlginç.. Ben pek görmedim vallahi.Ben sayamadım kaç tane yaptı
Transfer sezonunda el alem çatır çatır adam alsın sen yat ondan sonra da şu maçı bi atlatırsak..
Kiminle atlatacaz eren le mi sinanla mı..
Daha ligin ilk maçında derbeder olacaz besbelli
Başakşehir bjk inanılmaz etkili oynuyorlar adamlar makine gibi biz bu kadroyla zor yarışta kalırız
Bjknin bi b.k oynadigi yok. Biz saçmalamazsak altımızda kalmaya devam ederlerTransfer sezonunda el alem çatır çatır adam alsın sen yat ondan sonra da şu maçı bi atlatırsak..
Başakşehir bjk inanılmaz etkili oynuyorlar adamlar makine gibi biz bu kadroyla zor yarışta kalırız
Kargalar mı makine gibi? :asd22:Transfer sezonunda el alem çatır çatır adam alsın sen yat ondan sonra da şu maçı bi atlatırsak..
erken uyuyacagım.yarınki maçda gözümde real madrid maçı kadar büyüdüğü için izlemeyeceğim,2 saati bi yerde geçirmeye calısıcam.maicon,fernando,gomis yok.cüneyt cakır var,daha ne olsun...
Allah sabır versin hepinize bu sezon,bu hakemlerle.basaksehiri destekleme moduna gireceğiz diye üzülüyorum en çok.yazık oldu.
Ya ben başka ligi izliyorum herhalde..
Ne şampiyonluğu bu kadro 3. Olamaz kendimizi kandırmayalım
Kullanırsak telif yemeyiz demi heis? :asd22:Bayiliyorum bu resime. Forumda kullanmaya cok firsat olusuyor.
![]()
Kullanırsak telif yemeyiz demi heis? :asd22:
gomis yok yarin yerine adaylari duyalim (varsa)