- 31 Aralık 2015
- 14.643
- 9.570
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gümüş oynamalı kesinlikle Eren gömülür kalır stoperlerin arasında.
güvencim yok sinana yasin denenebilir forvetde en azindan amaci belli birisi kanatlarda rodr feg
O da olabilir ama Terim Eren'i oynatır bence Gomis yokken de oynamazsa bütün hırsını kaybeder bakalım neler olacak
Sağ bek işte yeni transferİlginç.. Ben pek görmedim vallahi.
Aynı oyuncudan mı söz ediyoruz acaba?
Babelı öldürdü resmen. Diğer q7 taraftaki oyuncu bir ton hata yaptı
Çok takildin bu konuyaAsamoah-Ahmed Musa olmazsa, o ayarda veya yakın başkaları olur, illa ki olmalı (Sağlam bir 8 de lazım bana kalsa); yoksa geçmiş olsun...
Terim ister de alınmazsa adama yazık; yok Terim ''Alınmasa da olur, ben eldekilerle hallederim'' diyorsa, fena halde yanıldığını gördüğünde iş işten geçmiş olacak...
Futbolun tillahı birinin (İsmini hatırlayamadım) ''Bir takıma TD ün etkisi en fazla % 20 dir'' sözü Futbol Dünyasında kabul görmüştür. Terim' in en iyi olduğunu kabul etsek dahi, daha iyi kadrolara sahip Güneş ve Avcı da sıfır etkiye sahip değiller hani müsadenizle...
Soy isim yanlış
Çok takildin bu konuya
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Terimin ilahlastirma konusunaAf buyur, hangi konuya?...
Terimin ilahlastirma konusuna
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dursun Başkan' ın tavrını merak ediyorum, bakalım ne diyecek?...
Takımın ihtiyaçları bu kadar barizken hangi transfer çalışmalarını yapmış?, bunları yeni yönetime sunacak mı?. Yoksa koca kulağının üzerine mi yatmış bunca zaman?...