Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
----------------------------------------------------------Muslera----------------------------------------------

Mariano-----------------------------Serdar----------------------------Jason------------------------Latov

----------------------------------------------------Selçuk(deep playmaker)---------------------------------

Feghouli--------------------------------Badou-----------------Belhanda----------------------------Yasin

------------------------------------------------------Gary R.---------------------------------------------------

selçuk arkadan uzun toplarla gary ve kanatlarımızı pozisyona sokmalı. Umutun hücum presini de poposunu koyarak top saklayarak aşacaktır.

yada takım boyu çok kısa oldu kornerden duran toptan yememek için selçuk yerine ryan henk donk kardeşimizde sahada yer alabilir.

Not : eren oynamamalı. Sinanın durumunu bilmiyorum.

Dursun Başkan' ın tavrını merak ediyorum, bakalım ne diyecek?...

Takımın ihtiyaçları bu kadar barizken hangi transfer çalışmalarını yapmış?, bunları yeni yönetime sunacak mı?. Yoksa koca kulağının üzerine mi yatmış bunca zaman?...

O da olabilir ama Terim Eren'i oynatır bence Gomis yokken de oynamazsa bütün hırsını kaybeder bakalım neler olacak

eren tam facia olur iste bak dedigimize geldik bas bas bagirdik burda taraftari dinlemediler gomise bisey olursa b planimiz yok sart dedik bir forvet simdi dim dizlak ortada kaldik, tek ümidim fatih hocamin stratejisi

Problemli oyuncular var; ''Fatih Hoca adam eder''...Kadro net yetersiz, bazı mevkiler derme çatma adamlarla kotarılmaya çalışılıyor; ''Fatih Hoca bir yolunu bulur''...

Bunları bırakalım, Fatih Hocamızı adeta ''Futbol Peygamberi'' gibi görmek, en başta kendisine haksızlık etmektir; etmeyin...

Sosyal Medya'dan bastırıp Etoo'yu aldırmak lazım. Garantiye çok yaklaşır Şampiyonluk bu çok net.. Daha hayal üretmeye ne gerek var. Etoo'nun bu Ligde o, göbekle yıllardır ne yaptığı ortada.. Fatih hoca ile, bizim Takım ile daha fazlasınıda yapar. Drogba etkisi yaratır..

Asamoah-Ahmed Musa olmazsa, o ayarda veya yakın başkaları olur, illa ki olmalı (Sağlam bir 8 de lazım bana kalsa); yoksa geçmiş olsun...

Terim ister de alınmazsa adama yazık; yok Terim ''Alınmasa da olur, ben eldekilerle hallederim'' diyorsa, fena halde yanıldığını gördüğünde iş işten geçmiş olacak...

Futbolun tillahı birinin (İsmini hatırlayamadım) ''Bir takıma TD ün etkisi en fazla % 20 dir'' sözü Futbol Dünyasında kabul görmüştür. Terim' in en iyi olduğunu kabul etsek dahi, daha iyi kadrolara sahip Güneş ve Avcı da sıfır etkiye sahip değiller hani müsadenizle...
Çok takildin bu konuya

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mazbata almadan nasıl yetki veriliyor menajere

Terimin ilahlastirma konusuna

Terim' e, yeryüzündeki herhangi bir TD ün altından kalkması mümkün olamayacak kudret atfedilmesine karşı olmakla, aslında kendisini korumak amacını güttüğümü anlayamıyorsan daha da sözüm yok sana. İyi forumlar...

Dursun Başkan' ın tavrını merak ediyorum, bakalım ne diyecek?...

Takımın ihtiyaçları bu kadar barizken hangi transfer çalışmalarını yapmış?, bunları yeni yönetime sunacak mı?. Yoksa koca kulağının üzerine mi yatmış bunca zaman?...

seçimden sonra hiç bir açıklama yapmadı demi ?

Adam kasayı boşaltıyordur. normal sessiz kalması

Yedek kadro ve ilk 11 aslında o kadar kötü değil evra ve ahmed musa gelse taş gibi oluruz burda öncelik çöpleri şutlamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt