Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chicharito tutmadı WHU'da 8.5 M istiyorlar deniyordu kiralansa ve o miktarda opsiyon konulursa efso olur.

Chicharito neredeyse kariyeri boyunca cift forvetli düzenlerde yani hoca'nin aklinda olan düzende oynadi

Fatih hoca istemistir bir firsat transferi olarak ama kolay olacagini zannetmiyorum

Çikaritooooo

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok zor ama A.Ayew 'i kiralayabilirsek fena olur var ya

Yazın da Belhanda 'yı bir yere satabilirsek bonservis pazarlığına otururuz West Ham ile

Gomis 'le çift forvet de oynarlar yeri gelirse sol kanatta oynar ...

Holebas iyi bir solbek. Yasi biraz kafa karistiriyor ama bir Riera performansi beklenebilir kendisinden. Bilekleri çok iyi.

Watford taraftari defansif anlamda çok elestiriyor yani geçici olarak idare etsede Avrupada hedefleri olan bir takimin solbeki olamaz.

Söylenilenlere göre West Ham Bjk den 13 milyon euro istemiş.Bizden de o kadar isterler. Bana kalırsa bize en uygunu Ahmed Musa veya A.Ayew.

Ümit Milli Takım'da bir tane oyuncu yetiştirdiği vaki olmadığı halde göreve getirilen Abdullah Ercan'ın istifası sonrası yerine yine bir tane bile oyuncu yetiştirmişliği vaki ve kariyerindeki en büyük işi takımı sahadan çekmek olan Alpay özalan getirildi.

Bjk belkide biz anlaştığımız için Chico dransferinden tüydü :confused:

Yeni TD oynatmayınca sözleşmesini uzattıklarına pişman olmuşlar, yaşı da geçkin, belli ki fellik fellik kulüp arıyorlar kendisine. Opsiyon filan hikaye, kiralık alınır, beğenilirse kalır, bonservis bedeli de ödenmez. Holebas beğendiğim, çok yönlü bir oyuncu; scout ekibinin bulduğu bulacağı ucuz G. Amerikalı gibi bir kumarın sırası değil. Genç oyuncu transferi yaz dönemine bırakılmalı...

Kanat-forvet için ilk tercihim Ayew olurdu, zor tabi...Emre Çolak' ın kiralık gelmesini çok isterim, 8 numara olarak düşünüyorum; eskisi kadar cılız değil ve tecrübe kazandı, zaten yetenekli adam...

With Jose Holebas on his way to Galatasaray, you'd think Watford would have a left-back coming in asap. So let's play #GuessTheLB - I'm going Federico Ricca

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt